藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1790|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

管理處如何跟進??? [複製鏈接]

大家有無留意,大家已經入緊伙,但係好似好多我地好多要知o既設身問題,仍是估估下而未有方案。是否管理處跟進太慢呢?好似樣樣野都要問到先有答案。可否要他們有個如告示的形式,把大圍問題的什麼跟進及新消息,於這裡公告天下?大家意下如何?

Re: 管理處如何跟進???

[quote:1d9fa96478="Jeffrey & Shirley"]大家有無留意,大家已經入緊伙,但係好似好多我地好多要知o既設身問題,仍是估估下而未有方案。是否管理處跟進太慢呢?好似樣樣野都要問到先有答案。可否要他們有個如告示的形式,把大圍問題的什麼跟進及新消息,於這裡公告天下?大家意下如何?[/quote]

Agree :em11: 其實唔係之前有同 "和黃 / 長實"果邊keep contact & meeting咩 :?: 據我記得好似上次個meeting都好喎 :?: 依家就好似變 "孤兒仔"噤冇人理冇人跟進 (我指係 "發展商 & 管理公司果邊") 噤係唔係即係代表著我次次都要做 "主動"呢 :?: 咩佢噤都唔負責 :em05: 唔係想只係上次開完個會就當答我呀化 :em16:  :em08:  :em06:
多1事...不如少1事...少1事...不如唔好生事... :em11:

Re: 管理處如何跟進???

[quote:ac40b05e94="Jeffrey & Shirley"]大家有無留意,大家已經入緊伙,但係好似好多我地好多要知o既設身問題,仍是估估下而未有方案。是否管理處跟進太慢呢?好似樣樣野都要問到先有答案。可否要他們有個如告示的形式,把大圍問題的什麼跟進及新消息,於這裡公告天下?大家意下如何?[/quote]

個和黃答問專區如同虛設 ...

由和黃物業管理d 人上黎 答下我地d問題啦!
大家都有好處
佢唔使我地同一個問題 呢度百幾二百人每人問佢一次! 佢答得多都悶啦