藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2774|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

有關搵詹生驗樓 [複製鏈接]

各位如果想搵詹生驗樓 其實可以唔駛打去施小姐到登記架喇 可直接搵詹生約時間 佢都會比85折我地藍澄灣業主 :

詹生手提 tel no. 9176 5616

自己睇下有冇需要搵佢啦!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

but.. his price is higher than the market wor.. also there is already so much advertisement here la

其實不是賣廣告 actually 佢亦唔多知我咁多口 我見有好幾個業主都找佢既電話 只是想將最方便快捷方法提供..... 請見諒!

需唔需要自己決定架嘛!

想問下收費點計呀?宜家係一呎幾錢?

$1.8 per feet (before discount)

Re: 有關搵詹生驗樓

H&H

可否告知85折coupon的位置給我
佢叫我download張coupon先有85折.Thanks.

[quote:9aa10f9106="H&H"]各位如果想搵詹生驗樓 其實可以唔駛打去施小姐到登記架喇 可直接搵詹生約時間 佢都會比85折我地藍澄灣業主 :

詹生手提 tel no. 9176 5616

自己睇下有冇需要搵佢啦![/quote]

咁要聯絡番施小姐喇!

Re: 有關搵詹生驗樓

H&H 你地幾時收得樓呀? 4-24 先驗樓?  :em06:  :em08:

有無街坊黎緊周末既假收樓搵埋詹生驗樓?
我想扮係親戚去學野  :

我之之幫 ice 驗樓驗左成晚 可能因為我得半桶水既關係  :mrgreen:
搵d專業人仕學下野 第時可以考慮轉行  :