請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2835|回復: 4

照片 17/7/03 [複製鏈接]

匿名  發表於 2003-7-17 21:16:03
http://hk.photos.yahoo.com/wewawewa
匿名  發表於 2003-7-17 22:02:54
好正.................Thx

最衰唔比入去影啦~ 我問個好似 foreman o既人可唔可以入去 呇P我講 .....
"我係李嘉成就冇所謂"........    :?  :?  :?
見過鬼就唔怕黑啦~

咁串 :evil:
不過始終係地盤,安全至上麻,原諒夆捸I哈哈!

不過妘ㄕn友善~

大家唔好意思~ 我個 yahoo相薄唔知有咩問題 upload 到 但係睇唔到~
(load唔倒個 page)
等我整好之後再通知大家~ 唔好意思~

今日睇完發覺:
1) 酒店外牆(房間 d 窗) 係同我地o個 d 一樣o既 即係唔係玻璃幕牆
2) 酒店 67樓兩邊都係用落地玻璃(已經裝好) 等朝早d日頭可以射入中間(泳池)
3) 會所正門入口係o係 1座樓下側邊
4) 污水處理廠係唔臭o既 (remark:今日我無鼻塞)
5) 有樣o野唔係好明 d bus 過完條橋之後應該係轉左行 再經過6座6樓 flat g&f 下面 但係之後就會o係沙灘後面(背面) 行過 咁咪嘈住 d 人晒太陽 (因為睇落都幾近)

以上幾點就係我今日睇完之後o既報告
見過鬼就唔怕黑啦~