藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 6323|回復: 20
打印 上一主題 下一主題

其實邊個話您知個酒店係玻璃幕牆ga??? [複製鏈接]

我唔記得邊個講過...  但根據我地d相...  間酒店好似唔係玻璃幕牆...

Re: 其實邊個話您知個酒店係玻璃幕牆ga???

[quote:2aef6d17b5="IWAT"]我唔記得邊個講過...  但根據我地d相...  間酒店好似唔係玻璃幕牆...[/quote]

(地產吹水 sales 講)

d 相影落去好似石屎實牆 ...

我唸呢間酒店將來唔會好多人住
我係隱形人  :em19:

[quote:80f22b0d2f="wicyh"]我唸呢間酒店將來唔會好多人住[/quote]

說話都唔係咁講~

外國有地方將貨櫃碼頭列為旅遊景點之一架~
香港個貨碼全球吞吐量 No. 1
香港人就梗係覺無野睇...
你住威呢斯 日日係條河隔離住 夠覺無咩野咁好睇啦 ...

機場酒店貴
想近近地 airport disney 又去到油尖旺 過中環上山頂 ...
青衣 RC 個酒店叫係幾就腳

不過話時話,間酒店到今日都未拆棚,包到實哂。荒比人知岈I樣。
總係覺得長和有鬼計。藍澄灣就現哂眼,但間酒店名點冇,都唔知是不是集中營來。

其實間酒店都係用黎遮遮掩掩 未必有用
我係隱形人  :em19:

酒店 d 窗同我地 d 窗差唔多 即係 "唔係玻璃幕牆
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:3266444015="dracula"]酒店 d 窗同我地 d 窗差唔多 即係 "唔係玻璃幕牆[/quote]

酒店真係會行中央冷氣 ...
d 窗同我地一樣 如果隔唔到音 真係搵鬼住 ... 嘈死

個樣真係唔似隔音窗...

係呀~ 我出去睇過~ 有 d 窗仲打開o左~ 所以我先知道原來同我地o個地差唔多
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:1d6362e960="saga"][quote:1d6362e960="dracula"]酒店 d 窗同我地 d 窗差唔多 即係 "唔係玻璃幕牆[/quote]

酒店真係會行中央冷氣 ...
d 窗同我地一樣 如果隔唔到音 真係搵鬼住 ... 嘈死

個樣真係唔似隔音窗...[/quote]

酒店通常都唔駛開窗既 但係住宅唔同嘛