藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 7468|回復: 29
打印 上一主題 下一主題

發現了1個好鍾意中傷rc既homepage [複製鏈接]

all RC friends

頭先research緊裝修資料果陣冇意中俾我找倒個好鍾意中傷rc既homepage呀 but大家睇之前請做好心理準備 :? 裡面講得rc好難聽架我唔係禁開心但係tomorrow會冇事架la 只係1陣...重有最令我唔開心既係佢地話我 "白痴小yen" :em06: 我開頭都冇為意架但係見倒入面有個人用 "白痴小yen"呢個名發表意見噤我咪八掛下law :em06: 點知佢地話我英文pool重叫我以後唔好再英文講野同打野呀 :em06: 我知我英文唔好噤咪要練law點知會噤樣俾人講重要係挖苦我果種好唔開心 :em06: 我禁大個女未試過俾人噤話我架 :cry: 我只不過係因為有1日收倒封email講rc好唔好講到好難聽好俗連禽獸都拿埋出黎講好 "肉酸"重話我白痴低能rc都好買噤... :em06: 我好angry咪用英文reply左佢law之後1直都收到好多無聊email (send by same person)我都算點知原來佢地噤講我我認唔住la :em01:  :em01:  :em01: 唔通我買rc都唔得咩我有我既choice power anyway當我bad lucky la希望你地小心佢地佢地好冇道理架 :em01:

唔好意思呀

ops: sad得濟唔記得post佢地個homepage上黎添 ops:

http://www.gohome.com.hk/forum/display_message_v20.asp?page_no=1&language=c&mid=487351

哦.....唔緊要~~唔好放響心~
其實好多個業主都有睇過咖喇 都好清楚果邊既"奇人奇事"
take it easy~

[quote:19ee58e5e9="hales"]哦.....唔緊要~~唔好放響心~
其實好多個業主都有睇過咖喇 都好清楚果邊既"奇人奇事"
take it easy~[/quote]

hales thanks u

而且都幾建議你冇乜必要既話都唔好回應果邊既文比較好
因為人地係有心作對 你點樣回應人地都有方法響你既文中"找渣"咖喇
所以呢 慳返啖氣好過~~

[quote:9326e5bb72="hales"]而且都幾建議你冇乜必要既話都唔好回應果邊既文比較好
因為人地係有心作對 你點樣回應人地都有方法響你既文中"找渣"咖喇
所以呢 慳返啖氣好過~~[/quote]

thanks u提意我知架la ops:

對那邊的言論不要在意哦 有個別人是很無聊 又扮專業
有次有人和ice 爭論"誹謗" 自稱專業 卻不知香港是用 case law 和人玩咬文嚼字 看過law report 都知佢吹水..
說起那個人不得不佩服 24小時監測 作故事 又有恆心 近來沒有他 比較悶..嘻嘻..
上次專程和我們影相 很多謝他哦! 替我們找到工人拋垃圾 發展商給我們清理了
那是很久以前的事 為什麼現在才看?

[quote:6e8a74008b="matthewlee"]對那邊的言論不要在意哦 有個別人是很無聊 又扮專業
有次有人和ice 爭論"誹謗" 自稱專業 卻不知香港是用 case law 和人玩咬文嚼字 看過law report 都知佢吹水..
說起那個人不得不佩服 24小時監測 作故事 又有恆心 近來沒有他 比較悶..嘻嘻..
上次專程和我們影相 很多謝他哦! 替我們找到工人拋垃圾 發展商給我們清理了
那是很久以前的事 為什麼現在才看?[/quote]

真的嗎 :?: 唔好意思小妹好傻成日都miss左好多野架 ops: thanks你提醒呀 ops: 依家在邊度可以睇倒個工人既相呀我真係冇睇過呀hehe好似好好笑噤

唔駛理架啦! 天下大把無聊人! 個個一句咁你咪要唔開心好多次! 唔值得!! 唔值得!!唔值得為左咁而影響自己心情 咁人地咪得逞囉!

一笑置之 happy 番啦
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

我相信那個無聊人 應該是居住在青衣 現因藍澄灣的興建 阻礙了他觀賞藍巴勒海峽,遠眺中上環繁華璀璨景緻及維港煙花海景 現只能眺望藍澄灣的美態 當然心中有氣 於事呼........就.........  他真可憐啦........ :cry: ... :cry:  :cry: :em01:  :em01:  :em01:
萬般帶不走 為有業隨身