藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 8899|回復: 32
打印 上一主題 下一主題

黎緊空中花園有bbq? [複製鏈接]

我見管理處封信話有空中花園燒烤爐送咗黎,係咪真架?
另外,終於有得贊成晚上開泳池啦!佢地估計一晚泳池得$600收入,應該唔止啦...反而我擔心夜晚會唔會有自由行入去即.

我見管理處封信話有空中花園燒烤爐送咗黎,係咪真架?
另外,終於有得贊成晚上開泳池啦!佢地估計一晚泳池得$60 ...
kingi 發表於 2010-12-18 09:46

嘈左咁多次終於有D 野睇到了,不過吾知吾會吾最後話吾夠人數讚成,最後又得個吉...
空中花園有BBQ 係吾錯但係住得低個D會吾會投訴架,好多屋苑吾搞都係因為環境問題,同埋D人B完會吾會執好晒先走,清潔都係好大問題,希望會處理好啦!

just take a look on the sky garden this morning... 已經裝左兩組電子bbq爐,不過電制仲未裝好。位置在五六座對面的空中花園。每組爐仲有一張台加一個洗手盤。我估訂場要$。如果平過$100我估我會用。

幾時開始

Hope not much insect there.
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

咁又幾好喎,起碼多個設施丫,但我記得以前貪得意上呢個平台睇過,一腳蚊"冷" 落番黎,上面D蚊好餓架..哈

我相信租用係需要收費, 所以應該可以彌補到清潔費同維修費, 只希望收費唔好太高........

好期待! 有無相睇丫 ??

有得bbq 又幾ok 喎, 不過唔知係咪跟空中花園開放時間一樣去到晚上8點, 如果黃昏開始燒就唔多夠時間.  同埋會唔會有抽氣系統呢, 因為如果住底層聞到bbq 味真係幾受影響.

Support to have BBQ service!
KC