藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5316|回復: 19
打印 上一主題 下一主題

厠所 [複製鏈接]

請問大家知唔知道, 我地用緊的厠所是咩型號, 我想換厠所板, 但搵咗好耐都唔見. :cry:  最好有人話我知在邊度可以配到.  h:  Thanks

我都係呀...我屋企而家裝緊修....諗住換過d 厠所板.....

但係出mk搵極都搵唔到

而家為有囉埋塊厠所板出去對住黎買 :nowords:

往對面長青街市有得買,你話藍澄灣用的,佢會配比你,我舊年年尾買了.

真是. 太好啦. 聽日去問下先 唔該晒 :zdevil:

[quote:d82fefd2fa="rijkard211"]往對面長青街市有得買,你話藍澄灣用的,佢會配比你,我舊年年尾買了.[/quote]
係???
真係唔該哂 h:

剛剛問過 長青街市(中間)個間,  沒有原裝一樣的. :em13:  只有外形不同但可覆蓋厠所"燶"
價錢要 $270 依家仲諗緊買唔買 :poor:

[quote:a0d49e118c="海翹"]剛剛問過 長青街市(中間)個間,  沒有原裝一樣的. :em13:  只有外形不同但可覆蓋厠所"燶"
價錢要 $270 依家仲諗緊買唔買 :poor:[/quote]

係咪有個呀伯同埋有隻meow果間呀???

我睇個個樣好似差d....同埋覺得唔值2百幾 :em02:

真是好唔值. 會再周圍搵下.  :sweat:

[quote:bb78ca4641="海翹"]真是好唔值. 會再周圍搵下.  :sweat:[/quote]

我都會出去搵下
搵到再話你知

我今日係行去旺角無呀,,,,,,好彩後尾係荃灣買到....原本$300....後講價$270....有油壓.....ok wor...