藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4649|回復: 16
打印 上一主題 下一主題

點解洗手盆成日都唔去水呀... [複製鏈接]

激死呀...連洗手盆都唔去水呀...打比管理處理都唔理吓...又勁冇禮貌...

我係個馬桶去吾到水

吓..冇禮貌..有冇問佢係乜水ar..投訴佢啦
:yeah: :yeah: :yeah:

Re: 點解洗手盆成日都唔去水呀...

[quote:da3f417c92="莊生bb"]激死呀...連洗手盆都唔去水呀...打比管理處理都唔理...又勁冇禮貌...[/quote]

可能係頭髮之類既物體阻塞左 你試扭開下面條喉清下d垃圾(記得先搵個盆墊底 因為一扭開就有水流出) 係個設計問題 久唔久就塞 我都清過幾次

浴缸就有試過因頭髮之類既物體阻塞左,洗手盆就無試過
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

我都試過呀..不過用左藍泡泡好左好多...
[quote:191d65c9ec="肥度"]我係個馬桶去吾到水[/quote]

真係好想投訴呀... 我知佢姓梁...果日真係好火呀...睇都未睇就話唔係佢問題...激到死呀...比管理費...一啲管理都冇...
[quote:ef61ef9770="Ayany"]吓..冇禮貌..有冇問佢係乜水ar..投訴佢啦[/quote]

[quote:3cd66721a5="grassman"]浴缸就有試過因頭髮之類既物體阻塞左,洗手盆就無試過[/quote]

我個馬桶同埋沖涼缸都試過,要用“BOM” “BOM”

[quote:b2dba717c1="維也納"][quote:b2dba717c1="grassman"]浴缸就有試過因頭髮之類既物體阻塞左,洗手盆就無試過[/quote]

我個馬桶同埋沖涼缸都試過,要用“BOM” “BOM”[/quote]

我bom完之後一陣無事囉...過多陣...又塞..

我用"通渠佬"的。
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!