藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5213|回復: 14
打印 上一主題 下一主題

有些關於藍澄灣的問題 [複製鏈接]

大家好! 小弟和太太正在諗緊搬到藍澄灣居住 但有少少問題 希望咁多位可以幫忙解答一下.

1. 我地諗住買三房單位 是否大部份都向山? 那一座比較好 (靜 d 和開揚 d)?
2. 藍澄灣的校網好嗎? 小學有乜好介紹?
3. 是否有中央冷氣? 係唔係好唔掂的?

希望大多俾 d 意見我啦. Thank you thank you~~  h:

Re: 有些關於藍澄灣的問題

[quote:765f608ef4="lazilgod"]大家好! 小弟和太太正在諗緊搬到藍澄灣居住 但有少少問題 希望咁多位可以幫忙解答一下.

1. 我地諗住買三房單位 是否大部份都向山? 那一座比較好 (靜 d 和開揚 d)?
2. 藍澄灣的校網好嗎? 小學有乜好介紹?
3. 是否有中央冷氣? 係唔係好唔掂的?

希望大多俾 d 意見我啦. Thank you thank you~~  h:[/quote]

1. 只有1、2座較多向山,但全部座都十分開陽。
2. 一般,但都視乎你的標準。
3. 唔好被經紀唔導,係應該叫鮮風系統,只送風,無冷氣的!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

鮮風系統 已經俾我封印左 :wink:

[quote:45f0d306f5="kavinxp"]鮮風系統 已經俾我封印左 :wink:[/quote]

我都係 都係開窗好D 8)

[quote:a852b244b2="一家四口"][quote:a852b244b2="kavinxp"]鮮風系統 已經俾我封印左 :wink:[/quote]

我都係 都係開窗好D 8)[/quote]
原來大家都識魔法,識得將 D 野 "封印",利害利害! :

我就只係將鮮風口裡面個閘推上左,之後就無風喇! :wink:

[quote:c249525c3a="Jeffrey & Shirley"][quote:c249525c3a="一家四口"][quote:c249525c3a="kavinxp"]鮮風系統 已經俾我封印左 :wink:[/quote]

我就只係將鮮風口裡面個閘推上左,之後就無風喇! :wink:[/quote]

我懷疑 d 小強係從鮮風口攻入黎 封印左之後就唔見有小強了

[quote:668d9e8fdc="kavinxp"][quote:668d9e8fdc="Jeffrey & Shirley"][quote:668d9e8fdc="一家四口"][quote:668d9e8fdc="kavinxp"]鮮風系統 已經俾我封印左 :wink:[/quote]

我就只係將鮮風口裡面個閘推上左,之後就無風喇! :wink:[/quote]

我懷疑 d 小強係從鮮風口攻入黎 封印左之後就唔見有小強了[/quote]
可能係你個印左利害。

我無封印,亦無小強!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

我有封印,但有小強...
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

咁有冇人會清洗個鮮風系統 ga? 如果冇 咁入面好 dirty 囉?  :em07: