藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4611|回復: 22
打印 上一主題 下一主題

大家係咪無人抹車呀? [複製鏈接]

露天姓盧0個個好耐無抹車la tel又唔通 係咪唔做呢?

係呀上星期都冇抹車la電話都一樣唔通但我見到好似有d車好似有抹因為水潑拉高左什麼原因呢但又比左收錢果個信封

[quote:d2b1633b7b="frankiesuen"]係呀上星期都冇抹車la電話都一樣唔通但我見到好似有d車好似有抹因為水潑拉高左什麼原因呢但又比左收錢果個信封[/quote]

搞到架車成架地盤泥車甘 其實佢成日都抹車唔準時 真想換第二個 有人有好介紹嗎?

個場應唔只佢一個抹車

又唔係抹得干淨,算吧不如自己開車出油站過汽車屋好過

唉...今日我忍唔住左去車房洗 又.?琣洧鴗@間新抹車卡片 一於轉台!

[quote:2278642bb1="GT"]唉...今日我忍唔住左去車房洗 又.?琣洧鴗@間新抹車卡片 一於轉台! [/quote]我部車都係同一命運 污糟透了.請問你轉咗未呀  可否pm 資料給我.. 一於轉台.
我地2公婆巳經過咗第11個思愛架年頭喇 :em21: 祝願rc所有有情人或兩公婆開開心心 永遠恩恩愛愛 :em19: :o :wink: :em12: :D :) :face13: :em04: :mrgreen:

[quote:e09cd146a9="atrick & Cherry"][quote:e09cd146a9="GT"]唉...今日我忍唔住左去車房洗 又.?琣洧鴗@間新抹車卡片 一於轉台! [/quote]我部車都係同一命運 污糟透了.請問你轉未呀  可否pm 資料給我.. 一於轉台.[/quote]

佢禽日又抹反車 仲0係收錢個信封度話" 因有事收少半個月費用 比佢吹賬!
:em20:
有開資料己PM比你la!!

[quote:269ed9cd8a="GT"][quote:269ed9cd8a="atrick & Cherry"][quote:269ed9cd8a="GT"]唉...今日我忍唔住左去車房洗 又.?琣洧鴗@間新抹車卡片 一於轉台! [/quote]我部車都係同一命運 污糟透了.請問你轉未呀  可否pm 資料給我.. 一於轉台.[/quote]

佢禽日又抹反車 仲0係收錢個信封度話" 因有事收少半個月費用 比佢吹賬!
有開資料己PM比你la!![/quote]係嗎 我2日都没用過車了.  等我睇吓先.  係啦 你pm比我的資料收到la 謝謝. 如果姓盧的繼續抺車 咁就算啦. 生不如熟..
我地2公婆巳經過咗第11個思愛架年頭喇 :em21: 祝願rc所有有情人或兩公婆開開心心 永遠恩恩愛愛 :em19: :o :wink: :em12: :D :) :face13: :em04: :mrgreen:

[quote:af8cac90ab="atrick & Cherry"][quote:af8cac90ab="GT"][quote:af8cac90ab="atrick & Cherry"][quote:af8cac90ab="GT"]唉...今日我忍唔住左去車房洗 又.?琣洧鴗@間新抹車卡片 一於轉台! [/quote]我部車都係同一命運 污糟透了.請問你轉未呀  可否pm 資料給我.. 一於轉台.[/quote]

有開資料己PM比你la!![/quote]係嗎 我2日都没用過車了.  等我睇先.  係啦 你pm比我的資料收到la 謝謝. 如果姓盧的繼續抺車 咁就算啦. 生不如熟..[/quote]

Yes give him last chance :zdevil: