請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2514|回復: 4

我個朋友叫我頭2年唔好裝修住 [複製鏈接]

匿名  發表於 2003-7-21 00:52:31
今日我個朋友叫我頭2年唔好裝修住....因為新樓d牆會收水.....
唔知大家點睇...?

Re: 今日..............

[quote:0a6afe36be="firefire"]今日我個朋友叫我頭2年唔好裝修住....因為新樓d牆會收水.....
唔知大家點睇...?[/quote]

理論上係~ 但係到你入伙 2年之後再裝修就好麻煩呢~ 又要搬出搬入~
人又要搬 傢俬又要搬~
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:48e56f9e83="firefire"]今日我個朋友叫我頭2年唔好裝修住....因為新樓d牆會收水.....

我估藍澄因係組建方式...  可能唔會有問題...

[quote:8c07f72e55="dracula"][quote:8c07f72e55="firefire"]今日我個朋友叫我頭2年唔好裝修住....因為新樓d牆會收水.....

理論上係~ 但係到你入伙 2年之後再裝修就好麻煩呢~ 又要搬出搬入~
人又要搬 傢俬又要搬~[/quote]

所以呢 ... 入伙 10 年後先裝修 XDDDD

儲 10年錢先裝修咁咪可以裝修得好靚囉??
見過鬼就唔怕黑啦~