藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: nobc2023
打印 上一主題 下一主題

商場餐廳,買了(飯)外賣,有單據(已經付款)。掉入垃圾桶。因為屎 [複製鏈接]

今天2垃圾制服警,1年青1老經驗,協和街6:23

reewteew110 發表於 2024-8-20 18:28
今天2垃圾制服警,1年青1老經驗,協和街6:23

**_____*****有其他的國家,無/沒有去過,如果有互聯網/網路,使用手機/手提電話、電腦的功能。(可以跨國、跨區?看到/睇到留言板、討論區、論壇、Facebook 、upload.cc 、截圖、相片嗎?看到/睇到嗎?知道嗎?回應/留一個言!留說話!)
祖宗祖先親戚、有聯絡既人不要/唔要~控告/告,死不去/唔去~原因。市民知道:beautyadd.com/藍澄灣業主社群/2000fun.com

香港、澳門、中國大陸...家人、祖先祖宗18代、親戚、遠親、遠遠親、政府、廉政公署lCAC、醫生、護士、傳媒記者、老師校長、有聯絡既人、演員藝人呃/欺騙~1~7呎高(木門)呃/欺騙配合/相識。
《《《寫什麼,就搞什麼...?/寫乜野,搞乜野,咁巴閉》》》市民知道~
《《《通知:一些人不知道/唔知道,發生什麼事/發生乜事?資料、樣子樣貌、照片圖片。市民有。需要跟學校公司解釋~謹記。》》》

《《《寫什麼,就搞什麼...?/寫乜野,搞乜野,咁巴閉》》》市民知道~

穿著制服,便衣.....真老鼠,真飛曱甴,真撞車,真火災....吹咩

發表於 6 天前 來自手機 |只看該作者
觀塘......