Ice 發表於 2005-6-22 16:20:19

藍澄灣業主網七月兩周年版聚

請表態支持你地既心水活動~

dick queenie 發表於 2005-6-22 16:57:52

家陣夏天,戶外活動就.......???(><);
不如去酒樓擺番幾圍丫,兩年前好似仲有D錢響wychan度喎........(不過冇我份 :mrgreen: )

hales 發表於 2005-6-22 17:04:16

RC 泳池開 party.................................
好似真係add o的可以實行既items好o的喎.....

Jeffrey Shirley 發表於 2005-6-22 17:08:35

RC 泳池開 party.................................
好似真係add o的可以實行既items好o的喎.....
咁係空中花園開 party。

Billy 發表於 2005-6-22 17:13:36

我都覺室內活動好d.
建議:
RC會所大食會 OR 酒店自助餐.

Tomato 發表於 2005-6-22 17:32:07

我意見係:

1. 遊船河....天氣熱....唔好 呢排又成日落雨 我又唔識游水 無乜野好玩咁... :poor:

2. 唱k.....都好..我唔唱 都可以聽0下人地唱......RC Leon再現 :em04:

3. 食自助餐....咁大班人分開好多張檯 唔好玩喎......大聲d講野都唔得....

4.BBQ都好..... :zdevil:

5. RC泳池party........有時間限喎 玩夜d都唔得 我唔識游水可以玩乜呢?

所以我揀其他.....都係玩番最原始0個隻......book場開大食會........可以玩夜d 又可近屋企 :em12: ...可唔可以加埋抽獎  :yeah: ??

Solskjaer 發表於 2005-6-22 23:57:04

吊墨魚呀! :o

Jess and Burns 發表於 2005-6-23 11:18:48

吊墨魚呀! :o

都好喎.. 跟住book 架車一次過返Rc. 都幾過瘾  :yeah:

我支持呀.....好耐無吊墨魚啦.. 好好玩架.

Ice 發表於 2005-6-23 11:43:21

吊墨魚係咪一定要夜晚?
我以前去遊船河 係可以吊水母架~

dick queenie 發表於 2005-6-23 11:46:30

吊墨魚係咪一定要夜晚?
我以前去遊船河 係可以吊水母架~

戶外,都係熱 :cry:
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 藍澄灣業主網七月兩周年版聚