Ice 發表於 2005-6-23 11:54:28

船行緊果陣唔熱架 有風架嘛~ 仲有 有好多船都有冷氣房架~
想出去吹下風 曬下太陽果 d 先出去囉 otherwise 係可以係冷氣房入面玩下 食下野架嘛~

Jess and Burns 發表於 2005-6-23 12:03:06

船行緊果陣唔熱架 有風架嘛~ 仲有 有好多船都有冷氣房架~
想出去吹下風 曬下太陽果 d 先出去囉 otherwise 係可以係冷氣房入面玩下 食下野架嘛~

係要晚上去架.. 無太陽架啦.

hales 發表於 2005-6-23 12:08:20

吊墨魚係咪一定要夜晚?
我以前去遊船河 係可以吊水母架~

戶外,都係熱 :cry:

你係咪唔覺意俾伯爵靜雞雞咬左你幾野呀?
後生細仔無理由見光死...熱又死咖喎........ :dead:

吊墨魚唔係一定要夜晚....... :lol:
不過日光日白係吊唔到...... :lol:

dick queenie 發表於 2005-6-23 12:13:37

好似話某個月份,去吊墨魚先好,比較多....
係咪九月???

dracula 發表於 2005-6-23 22:09:03

端午前後一兩個星期多 d 喎~

milk 發表於 2005-6-24 00:03:09

吊墨魚﹑遊船河﹑卡拉OK﹑自助餐及打麻雀,都可以一次過在船上攪惦! :mrgreen:

Jeffrey Shirley 發表於 2005-6-24 00:57:31

1.因為 Shirley 怕暈浪吾可以遊船河。 :dead:
2.RC 泳池開 party 無乜可能申請到。 :em18:
3.吊墨魚係好,不過好睇時候。好既時候可以有兩三斤,壞上黎成晚得一隻。 :dead:
4.係會所攪 Party 大家都有經驗,應該無乜問題。 :oops:
5.唱 k、食自助餐、BBQ 都可以。

bikbark 發表於 2005-6-29 17:03:24

喂喂 咁其實最終係點搞呢?
不如就咁book兩圍食餐飯 or o係club house function room搞大食會囉.
食自助餐或唱k都可以.

搞得太大會小器o架  :em16:

Jeffrey Shirley 發表於 2005-6-29 17:28:03

搞得太大會小器o架  :em16:
你講邊個? :?:
好快 D o路喎 :HIT: 仲咁口硬! :evil:

Billy 發表於 2005-6-29 20:13:48

原來16號果晚約左翠怡花園踢波.
所以......... :oops:
頁: 1 [2] 3 4
查看完整版本: 藍澄灣業主網七月兩周年版聚