bikbark 發表於 2004-8-10 23:43:44

報告座主.............

我地已經正式搬了入去住............................
恭喜晒
我都仲係無改進,target年尾搞掂  :!:

rstfung 發表於 2004-8-11 08:58:45

報告座主.............

我地已經正式搬了入去住............................
恭喜晒
我都仲係無改進,target年尾搞掂  :!:

年尾??? 唔係zN :?: ....

難道是百萬豪裝??

bikbark 發表於 2004-8-11 09:34:11

難道是百萬豪裝??
應該係毫無裝 (因為無進展)  :mrgreen:
唔一定係年尾o既 但係又早唔過10月......
麻煩座主改為"不日" hehe

gp 發表於 2004-10-4 22:08:40

已於中秋日入伙 麻煩update資料 :)

不過仲有好多雜物尚未搬入 都唔知幾時先可以全部運曬入去 :roll:

Tulip 發表於 2004-10-4 22:39:59

第五座鄰居搬屋日期及時間

report 座主
幾經波折終於中秋日前入伙 麻煩update資料 thx

PT 發表於 2004-10-9 21:37:48

將於明天搬入,正式加入RC大家庭,請座主update,謝謝!

rstfung 發表於 2004-10-10 00:51:12

將於明天搬入,正式加入RC大家庭,請座主update,謝謝!

Updated!!

gp 發表於 2004-10-11 21:38:16

已於中秋日入伙 麻煩update資料 :)

不過仲有好多雜物尚未搬入 都唔知幾時先可以全部運曬入去 :roll:

麻煩座住......我既資料未update.

H and H 發表於 2004-10-12 13:19:10

唉 我都在26/9入左伙喇:)

SEVEN 發表於 2004-10-12 14:24:13

歡迎你加入RC; 成為我地一份子  :em19:
頁: 1 2 3 4 [5] 6
查看完整版本: 第五座鄰居搬屋日期及時間