Teresa and Fai 發表於 2004-7-6 16:29:19

座主 同女友商量後 準定改去7月4號先至搬 時間為11:00a.m.!
請座主代為更改日期同時間! 唔該...唔該 :em14:

點解有埋時間..........係咪睇過通勝邊個時辰好先搬入去呀............ :)  :)

Teresa and Fai 發表於 2004-7-6 16:31:17

we're just in the process of wall-building jar...

你都好0Y 有得起牆.............我都唔知幾時有個櫃 :x

你交左匙有幾耐呀................我地都諗緊好唔好一邊搬入去住...........一路等恒昌d"筍"野.....................

Tomato 發表於 2004-7-6 18:15:39

we're just in the process of wall-building jar...

你都好0Y 有得起牆.............我都唔知幾時有個櫃 :x

你交左匙有幾耐呀................我地都諗緊好唔好一邊搬入去住...........一路等恒昌d"筍"野.....................

我到今個月24號就夠60日 問過幾次 都話"答唔到你" "大約1x號" "總之24號前"...............我拎番條匙喇!!!而家搬住d野入去先 一路執一路等.....

peterboy 發表於 2004-7-25 23:50:59

各位好:
我已决定在八月十四日(星期六)上午入伙,到時如果引起不便,請多多包函,多多原諒!!

Tomato 發表於 2004-7-26 00:11:26

我星期三入伙喇!! :o  :o

rstfung 發表於 2004-7-27 09:11:34

updated!

http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=3113

Tomato 發表於 2004-7-27 10:57:33

座主
個list有野要更正

1. 0係已入伙之鄰居一欄 Tomato 入伙日期係7月28日
2. kyu還未入伙

唔該晒

bikbark 發表於 2004-7-27 11:15:55

我星期三入伙喇!! :o  :o
congratulations ar...  :em19:

carry and chris 發表於 2004-7-27 11:17:57

座主
個list有野要更正

1. 0係已入伙之鄰居一欄 Tomato 入伙日期係7月28日
2. kyu還未入伙

唔該晒
即係聽日呀,好呀多D人入伙喇。 :)
之前我入伙之後,打開窗,沒有太多人著燈,好靜英英。
而家越來越多燈燈喇.
:o YEAH~~

Teresa and Fai 發表於 2004-7-27 11:20:06

報告座主..............我地暫時偶然都有係藍澄灣過1-2晚夜................暫定8月中正式搬入去................thanks!!!!
頁: 1 2 [3] 4 5 6
查看完整版本: 第五座鄰居搬屋日期及時間