藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: wychan
打印 上一主題 下一主題

酒店外觀相片 [複製鏈接]

[quote:6849de30be="irisku"]如果第時藍澄的酒店起好之後有幅圖既一半咁就好啦~~[/quote]

唔駛擔心,一定一樣! 因為在designer house 的網頁找出來的....

http://www.wongtung.com/projects/717/index2_e.html

[quote:f974e330a1="wychan"][quote:f974e330a1="hales"]有少少似係rc既酒店喎
個外型有o的似 特別係前而果個半圓...
個圖響邊到搵到@@??
有冇reference link睇睇??[/quote]

唔係似,真係rc酒店來的...

http://www.wongtung.com/projects/717/index2_e.html[/quote]

嘩!相差好遠喎 :em03:

但係我係想個外觀有幅圖既一半咁唯有希望一下啦~~
:) 願每一天都能順心順意! :) :o 願霉運不要降臨在每一個人身上! :o Don\'t worry :cry: be happy :P

[quote:90cb7f9b85="wicyh"][quote:90cb7f9b85="wychan"][quote:90cb7f9b85="hales"]有少少似係rc既酒店喎
個外型有o的似 特別係前而果個半圓...
個圖響邊到搵到@@??
有冇reference link睇睇??[/quote]

唔係似,真係rc酒店來的...

http://www.wongtung.com/projects/717/index2_e.html[/quote]

嘩!相差好遠喎 :em03:[/quote]

顏色傘

呢個應該係最初個project 成幅地起酒店 後來改左起五棟住宅 就變成依家咁樣
我係隱形人  :em19:

未執o者..未執o者..
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

其實仲有內園景張相同現在有九成似o家希望間酒店真係咁啦個web-site仲稱之為Tsing Yi Hotel o忝

[quote:ace2ce0ce5="wicyh"]呢個應該係最初個project 成幅地起酒店 後來改左起五棟住宅 就變成依家咁樣[/quote]
唔係喎....睇佢個文字既desciption係有講埋呢5坐樓呢

哈哈....睇下幅圖....酒店前面有貨柜車經過。

[quote:f3ac2fd2d7="FD"]  哈哈....睇下幅圖....酒店前面有貨柜車經過。 [/quote]

佢都幾老實 :em11:  :em11: