藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5221|回復: 17
打印 上一主題 下一主題

寵物籠 [複製鏈接]

想問一下有無鄰居有寵物籠 想借用2個月..

有的話 請pm 我.. 謝謝!
===

真的沒有人有嗎?  :shock:
===

[quote:6873f3712b="Jess&Burns"]真的沒有人有嗎?  :shock:[/quote]
有寵物籠既鄰居,都可能養緊寵物,佢地其實都用緊個籠,應該好難借到比妳喎! :?:
如果急需的話,我估好大機會要自己買。 :wink:

[quote:baba9dd024="Jeffrey & Shirley"][quote:baba9dd024="Jess&Burns"]真的沒有人有嗎?  :shock:[/quote]
有寵物籠既鄰居,都可能養緊寵物,佢地其實都用緊個籠,應該好難借到比妳喎! :?:
如果急需的話,我估好大機會要自己買。 :wink:[/quote]

我諗住養多隻貓. 新貓返黎要困籠. 困一個月就唔使用啦..
===

[quote:48d6187508="Jess&Burns"][quote:48d6187508="Jeffrey & Shirley"][quote:48d6187508="Jess&Burns"]真的沒有人有嗎?  :shock:[/quote]
如果急需的話,我估好大機會要自己買。 :wink:[/quote]

我諗住養多隻貓. 新貓返黎要困籠. 困一個月就唔使用啦..[/quote]

估到你係加貓...... :
咩貓阿? 領養本地短毛?

[quote:7af277789e="hales"][quote:7af277789e="Jess&Burns"][quote:7af277789e="Jeffrey & Shirley"][quote:7af277789e="Jess&Burns"]真的沒有人有嗎?  :shock:[/quote]

我諗住養多隻貓. 新貓返黎要困籠. 困一個月就唔使用啦..[/quote]

咩貓阿? 領養本地短毛?[/quote]

係呀. 打算領. 不過諗住準備晒先物色
其實買個籠都係300幾蚊. 但係要扲law. 好重架ma.

如果鄰居有就唔使拎l咁遠la :poor:
===

[quote:437d05ba9e="Jeffrey & Shirley"][quote:437d05ba9e="Jess&Burns"]真的沒有人有嗎?  :shock:[/quote]

唔係咖喎.....如果無病無痛無大件事既話 個籠只係會摺起佢放埋一二邊咖咋...

anyways 我都無買籠....

[quote:7763983ca3="Jess&Burns"][quote:7763983ca3="hales"][quote:7763983ca3="Jess&Burns"][quote:7763983ca3="Jeffrey & Shirley"][quote:7763983ca3="Jess&Burns"]真的沒有人有嗎?  :shock:[/quote]

如果鄰居有就唔使拎l咁遠la :poor:[/quote]

買個可以摺埋果o的 然後拉車仔車返黎嘛 ~

[quote:ad7dbef60a="hales"][quote:ad7dbef60a="Jess&Burns"][quote:ad7dbef60a="hales"][quote:ad7dbef60a="Jess&Burns"][quote:ad7dbef60a="Jeffrey & Shirley"][quote:ad7dbef60a="Jess&Burns"]真的沒有人有嗎?  :shock:[/quote]

如果鄰居有就唔使拎l咁遠la :poor:[/quote]

買個可以摺埋果o的 然後拉車仔車返黎嘛 ~[/quote]

我車仔都無位放....所以無車仔.
===

[quote:09771e750e="Jess&Burns"]

我車仔都無位放....所以無車仔.[/quote]

o係幅牆度鑽個吼,掛起架車,一於向高空發展! 8)
我冇記錯既話,Vivian 成架成人用既單車都係咁掛o係幅牆度!
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil: