藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: KK and J
打印 上一主題 下一主題

贈BB床 (不包床裖) NUK洗奶瓶器各一 [複製鏈接]

[quote:a6d5214aa0="Jeffrey & Shirley"]咁耐無見,估吾到一黎就一個咁開心既消息。恭喜晒!恭喜晒!   [/quote]

多謝呀~~
係呀~~~呢排好小撞到你~~~ :

[quote:2ac35b6223="dracula"]恭喜恭喜~ 繼續努力~ 唔好比佢停~ [/quote]

大佬生咁多~~~你幫我養咩~~~ :em05:

[quote:eaec90b0d9="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:eaec90b0d9="dracula"]恭喜恭喜~ 繼續努力~ 唔好比佢停~ [/quote]

大佬生咁多~~~你幫我養咩~~~ :em05:[/quote]

惺惺火種,可以燎原!你最鍾意放火架啦!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:965603f5be="grassman"][quote:965603f5be="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:965603f5be="dracula"]恭喜恭喜~ 繼續努力~ 唔好比佢停~ [/quote]

大佬生咁多~~~你幫我養咩~~~ :em05:[/quote]

惺惺火種,可以燎原!你最鍾意放火架啦![/quote]

係呀~~~草人(野)火~~~~~~~~~~~~~ :zdevil:

總之一句 恭喜曬

[quote:72d5a10d10="atrick & Cherry"]總之一句 恭喜曬 [/quote]

多謝呀~~~多謝呀~~~ :face13:

我都要黎恭喜火生火太      我都好耐無撞到你地啦.

[quote:495c8632ff="Solskjaer"]我都要黎恭喜火生火太      我都好耐無撞到你地啦.[/quote]

===> Thank you so much ar......hehehee.. :

弓起弓起~

但係我又有需要啊~搶下貨先!

多謝各位!! :em04: 滑滑呀嘟嘟~~似豬膏咁滑,牛油蛋達無咁滑~~圓圓面珠我想錫一啖~~ :em04:

[quote:383f866247="turbowing"]弓起弓起~

但係我又有需要啊~搶下貨先!

[/quote]

你好勁呀!恭喜哂!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!