藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: FireFire
打印 上一主題 下一主題

Wii 幾時有行貨... [複製鏈接]

[quote:acf66e0a49="Robert"][quote:acf66e0a49="Jeffrey & Shirley"]近排都發現有幾位同事買左,我都無啦啦想買番一部玩下添。 ops:
可惜..........地方淺窄,同埋銀兩有限! :[/quote]
肥仔,不如咁嗯!一人一半嗯 :em12:

我出地方,你出銀兩,就咁決定啦!哩個禮拜六(聽日)你買左就拎上黎啦!<--------------用天眼通才能睇見。[/quote]
你 D 字懚晒型點睇呀!好彩我有天眼通姐! :
傻啦!我兩樣都無,只有負債,不如我分 D 比你啦! :

[quote:e572eea03c="hales"][quote:e572eea03c="milk"][quote:e572eea03c="saga"][quote:e572eea03c="bikbark"]我都想玩呀
h:[/quote]

叫 Hales 買  [/quote]買啦~買啦~買左就家肥屋潤,四季平安o架啦~ :em09:[/quote]

買左喇.... :
本來打算係日本買的 果邊賣 $25000 YEN 為返都係1600
可惜.....新宿 秋葉原 上野 銀座...全部都無貨............ :evil:
只係係日本果邊果左一SET WIImote 同 Nunchuk......
1800 + 3800 yen = $360 香港賣 $500....
但係部WII 係香港買左$1950連110->220V 火牛 :em01:[/quote]

幾時試機呀.........我地! :mrgreen:
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

[quote:bd62cc73ba="Jeffrey & Shirley"][quote:bd62cc73ba="Robert"][quote:bd62cc73ba="Jeffrey & Shirley"]近排都發現有幾位同事買左,我都無啦啦想買番一部玩下添。 ops:
可惜..........地方淺窄,同埋銀兩有限! :[/quote]
肥仔,不如咁嗯!一人一半嗯 :em12:

我出地方,你出銀兩,就咁決定啦!哩個禮拜六(聽日)你買左就拎上黎啦!<--------------用天眼通才能睇見。[/quote]
你 D 字點睇呀!好彩我有天眼通姐! :
傻啦!我兩樣都無,只有負債,不如我分 D 比你啦! :[/quote]
你有信用咭呀嗎!唔怕啦,你試下計一計,其實買 wii 佔你既總負債係好少百分比炸,又有信用咭績分喎,總之有你著數冇你蝕底啦!今晚拎上黎啦,就咁決定!
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

[quote:9bbb0a36dd="hales"][quote:9bbb0a36dd="milk"][quote:9bbb0a36dd="saga"][quote:9bbb0a36dd="bikbark"]我都想玩呀
h:[/quote]

叫 Hales 買  [/quote]買啦~買啦~買左就家肥屋潤,四季平安o架啦~ :em09:[/quote]

買左喇.... :
本來打算係日本買的 果邊賣 $25000 YEN 為返都係1600
可惜.....新宿 秋葉原 上野 銀座...全部都無貨............ :evil:
只係係日本果邊果左一SET WIImote 同 Nunchuk......
1800 + 3800 yen = $360 香港賣 $500....
但係部WII 係香港買左$1950連110->220V 火牛 :em01:[/quote]

喔..我地0係北海道見wii有貨喎...不過當時我地都買左..所以都只係買左1個game連1個手掣(平過香港)! ^^ 淨買game就貴過香港!
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

Re: Wii 幾時有行貨...

[quote:dcda806595="Mr. & Mrs. FireFire"]差d忍唔住買左水貨~~~ :em01:[/quote]

聽聞行貨十二月底有貨

想玩就買啦 唔好等啦
岩岩用駁部projector 玩Wii...幾正

[quote:66658b64d2="kavinxp"]想玩就買啦 唔好等啦
岩岩用駁部projector 玩Wii...幾正 [/quote]
已經買左啦~~~ :mrgreen:

有咩game 交換玩下呀
我有cooking mama wii sports biohazard 4 Wii play 賤兔

我有cooking mama wii sports biohazard 4 Wii play 賤兔