藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

新寵物用品店 [複製鏈接]

[quote:adbefb81d8="Tomato"][quote:adbefb81d8="bikbark"]佢o地聽日o黎o啦
今個禮拜turbo手咁執屋同買o野
聽日仲要去買貓糧同貓沙......

阿茄 點解你隻狗又叫melody 又叫snoopy o既?
定還是有兩隻?
幾時再叫埋hello kitty?

(oh......原來真係有兩隻)[/quote]

你終於發現看似一隻 但係原來係兩隻
佢地係TWINS...不過唔同顏色 ops:
下一隻應該呢十幾廿年都唔會出現....假如出現左 應該叫做"Kuromi" :
仲有佢地其實係叫樂樂 (深色 Melody) 比比 (淺色 Snoopy)...英文名平時係唔用0架....有無留意有玄機呢....樂比嘛....史樂比嘛....(但係下一隻唔會叫史史 )

係喎 你兩隻貓咪改左名未?第日見0下得唔得 或者哈力士影0下相post上來都好....[/quote]

哈哈...原來係比比同樂樂... 我係win win 個肥爸呀 8)  平時多數係我老媽同老爹帶win win 去街街...

[quote:f07baaa1d9="肥度"][quote:f07baaa1d9="Tomato"][quote:f07baaa1d9="bikbark"]佢o地聽日o黎o啦
今個禮拜turbo手咁執屋同買o野
聽日仲要去買貓糧同貓沙......

阿茄 點解你隻狗又叫melody 又叫snoopy o既?
定還是有兩隻?
幾時再叫埋hello kitty?

(oh......原來真係有兩隻)[/quote]

你終於發現看似一隻 但係原來係兩隻
佢地係TWINS...不過唔同顏色 ops:
下一隻應該呢十幾廿年都唔會出現....假如出現左 應該叫做"Kuromi" :
仲有佢地其實係叫樂樂 (深色 Melody) 比比 (淺色 Snoopy)...英文名平時係唔用0架....有無留意有玄機呢....樂比嘛....史樂比嘛....(但係下一隻唔會叫史史 )

係喎 你兩隻貓咪改左名未?第日見0下得唔得 或者哈力士影0下相post上來都好....[/quote]

哈哈...原來係比比同樂樂... 我係win win 個肥爸呀 8)  平時多數係我老媽同老爹帶win win 去街街...[/quote]

不如搵日帶埋win win0黎我屋企玩0下...我介紹兩個靚女比佢識 :em12:

養twins呀?? 好強呀!!
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:b67b3a426d="肥度"]哈哈...原來係比比同樂樂... 我係win win 個肥爸呀 8)  平時多數係我老媽同老爹帶win win 去街街...[/quote]

Win Win 好可愛呀!!
史納莎同貴婦都係聰明狗狗 一定可以做好朋友呢~~

[quote:b986333728="diedsee"]養twins呀?? 好強呀!![/quote]

真係咁強 : ??你養金毛仲強啦 ....
金毛我老公都好鍾意...哈哈~~

我對twin 好搞笑0架 今日同佢地一齊去打針 家姐樂樂就淡淡定定....孻女比比就顛到死 勁"lam"醫生同護士姐姐 打針0個陣仲開心到fing晒尾.....

[quote:936a2d7b9e="Tomato"][quote:936a2d7b9e="diedsee"]養twins呀?? 好強呀!![/quote]

我對twin 好搞笑0架 今日同佢地一齊去打針 家姐樂樂就淡淡定定....孻女比比就顛到死 勁"lam"醫生同護士姐姐 打針0個陣仲開心到fing晒尾.....[/quote]

無見咁耐...有埋twins喇...失覺晒~ keke.. :  :
不過佢地好得意呀..我想同佢地玩呀.....
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

[quote:6b78992ce4="Kiliyan"][quote:6b78992ce4="Tomato"][quote:6b78992ce4="diedsee"]養twins呀?? 好強呀!![/quote]

我對twin 好搞笑0架 今日同佢地一齊去打針 家姐樂樂就淡淡定定....孻女比比就顛到死 勁"lam"醫生同護士姐姐 打針0個陣仲開心到fing晒尾.....[/quote]

無見咁耐...有埋twins喇...失覺晒~ keke.. :  :
不過佢地好得意呀..我想同佢地玩呀.....
[/quote]

新年前佢地會正式入住RC 到時再約你地一齊玩0Y (記得帶埋利是..呵呵呵 : )
但係比定個心理準備你.....比比係勁熱情0架 雖然佢第一次見你 但係佢都會比kiss kiss你0架.... :em21:

Hi Hi
I have a Poo Poo too !! She is called "Choco" and she is 11 months now.

[quote:c80b16223b="frankiesuen"]Hi Hi
I have a Poo Poo too !! She is called "Choco" and she is 11 months now.[/quote]

嘻嘻~~我0向poopooclub  都見你留左言:wink:
第日約埋一齊玩0Y~~

尋日真係入過去間寵物店睇 發覺佢d o野都賣得幾貴......
最誇張o既係:
一支sxx & sxx人畜無害清潔消毒劑
出面舖頭賣$110 佢賣$250 相差倍半都唔止......  :em03:
雖然賣$110 o個間係o係銅鑼灣 但地點差異都唔應該係$140咁多o卦
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的