藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 6888|回復: 21
打印 上一主題 下一主題

新寵物用品店 [複製鏈接]

美景拉麵店隔離開左間寵物用品店
大家有無去過呀???

冇 亦唔知有
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

都唔算好多野買 但係都算"沙漠中的一個綠洲"..

.?畯蚋妨穭暾礎觔係美景食飽早餐行過去望過o下 唔係太多o野賣.
同埋如果買好多o野 其實去葵芳買可能好d.  :roll:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

有時有d用品趕住用 都有個近d ge地方買住先....
我見到狗狗尿布110蚊100張 好平喎.....平過葵芳同勝利道...
你兩隻貓返左屋企未??

[quote:06d2a4417e="Tomato"]有時有d用品趕住用 都有個近d ge地方買住先....
我見到狗狗尿布110蚊100張 好平喎.....平過葵芳同勝利道...
你兩隻貓返左屋企未??[/quote]

我去美景食時都見到間狗狗eleven開張.

點解狗都要用尿布?

佢o地聽日o黎o啦
今個禮拜turbo手咁執屋同買o野
聽日仲要去買貓糧同貓沙......

阿茄 點解你隻狗又叫melody 又叫snoopy o既?
定還是有兩隻?
幾時再叫埋hello kitty?

(oh......原來真係有兩隻)
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:3400ff1334="bikbark"]佢o地聽日o黎o啦
[/quote]

你都......
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:56a9b9f17b="Sure Win"]點解狗都要用尿布?[/quote]

尿布....其實係放0向狗廁所用來吸尿ge布 ...(如圖...附送可愛貴婦狗一隻... )
其他人會用報紙 但係我覺得報紙要成日換 (懶到出汁.. : ) 又唔吸味 所以用狗狗尿布......報紙用來執dee.....
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

[quote:5ecdafb25c="bikbark"]佢o地聽日o黎o啦

阿茄 點解你隻狗又叫melody 又叫snoopy o既?
定還是有兩隻?
幾時再叫埋hello kitty?

(oh......原來真係有兩隻)[/quote]

你終於發現看似一隻 但係原來係兩隻
佢地係TWINS...不過唔同顏色 ops:
下一隻應該呢十幾廿年都唔會出現....假如出現左 應該叫做"Kuromi" :
仲有佢地其實係叫樂樂 (深色 Melody) 比比 (淺色 Snoopy)...英文名平時係唔用0架....有無留意有玄機呢....樂比嘛....史樂比嘛....(但係下一隻唔會叫史史 )

係喎 你兩隻貓咪改左名未?第日見0下得唔得 或者哈力士影0下相post上來都好....