藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Billy
打印 上一主題 下一主題

P女bb今日出世 [複製鏈接]

恭喜~!! :em19:
男定女.... :?:
我兩公婆都是在學習階段每晚都要餵奶冇覺好瞓雖然辛苦但都樂在其中 h:

恭喜!!!
多謝各位!! :em04: 滑滑呀嘟嘟~~似豬膏咁滑,牛油蛋達無咁滑~~圓圓面珠我想錫一啖~~ :em04:

P女 恭喜晒 祝bb精靈活潑
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

恭喜晒呀P女,祝BB健健康康&快高長大
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

嘩...恭喜你呀~~

謝謝大家0既祝福!
原來湊bb係一門好高深0既學問....
bb呢幾日日夜顛倒, 早上成日瞓覺, 晚上就好精靈, 夜晚要同佢玩一輪先肯瞓,我地兩公婆被佢玩到殘晒。
d人話初生b瞓完就食, 食完就瞓, 但係我地個b好似好大個咁。陪月話佢好似一個月大咁。

[quote:8986a7be56="女"]謝謝大家0既祝福!
bb呢幾日日夜顛倒, 早上成日瞓覺, 晚上就好精靈, 夜晚要同佢玩一輪先肯瞓,我地兩公婆被佢玩到殘晒。
d人話初生b瞓完就食, 食完就瞓, 但係我地個b好似好大個咁。陪月話佢好似一個月大咁。[/quote]

因為佢重未識分日夜遲d會好d....
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:3454bef4aa="Billy"][quote:3454bef4aa="女"]謝謝大家0既祝福!
d人話初生b瞓完就食, 食完就瞓, 但係我地個b好似好大個咁。陪月話佢好似一個月大咁。[/quote]

因為佢重未識分日夜遲d會好d....[/quote]

咁你知唔知點教佢分日夜呀? thanks!

[quote:e344bd8d14="女"][quote:e344bd8d14="Billy"]

因為佢重未識分日夜遲d會好d....[/quote]

咁你知唔知點教佢分日夜呀? thanks![/quote]

唔使教架~一個月大自動會識架喇.
依家唯有佢訓你訓囉..
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

恭喜晒呀~~~
bb終於出世啦~~~

~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)