藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hales
打印 上一主題 下一主題

貓糧 [複製鏈接]

[quote:b52b741d9d="Jess&Burns"][quote:b52b741d9d="Tomato"][quote:b52b741d9d="hales"]其中一隻歲半貓女...........
另一隻黑麻麻 未影到佢.............

[/quote]

叫乜名呀~~好cute喎!!係咪好乖0架...另外一隻係黑色快d影啦~~
你地公司幫唔幫狗狗影相0架??[/quote]

希望貓貓快d 適應啦~[/quote]

佢ok好多喇 伸手俾佢 佢有時都會哄o下你 不過都係.....唔..俾...摸太耐..
食返餅仔 會飲水了 不過佢係時候要洗耳了........=.=

呢隻係另一隻貓 7個月大 黑麻麻.....好難影到佢..

唔係0Y... 影得好清楚喎 咁佢性格係點呢?

[quote:284175f40e="hales"]
[/quote]

我鐘意呢d 色呀. :em04:
===

[quote:d76dc69bf4="Tomato"]唔係0Y... 影得好清楚喎 咁佢性格係點呢?[/quote]

佢食身黑媽媽好難對焦... :x

佢基本上係一隻cheap貓.......即係.......
係人佢都跟 係人摸佢都會怪叫 係人都可以抱 除非佢玩high左
否則伸手俾佢 佢一定會用個頭鑽你.....佢又鐘意呻醋
我地摸搞B既時候 如果俾佢見到 你用邊隻手摸搞B 佢就用個頭鑽你果隻手....吹漲....

佢有時會玩到好high 佢一開左hyper-mode之後就會....
1. 玩穿梭喪跑...由廳跑去書房 再跑返出廳 一直來回..
2. 你行近佢 佢就會勁跑開 以為你同佢玩追逐遊戲..=.=
3. 會伏擊搞B 失驚無神弓身然後跑過去搞B前面再急停...
不過.....最搞笑既係因為我屋企係磚地 所以佢每次急停 or 急轉彎既時候都會...
收掣不及.........地上滑行... :
4. 此時你伸手俾佢 佢唔會用頭鑽你 只會用兩隻手捉你隻手埋去 然後咬你...
(不過佢唔係真咬既....)

[quote:4063fe566e="hales"][quote:4063fe566e="Tomato"]唔係0Y... 影得好清楚喎 咁佢性格係點呢?[/quote]

佢食身黑媽媽好難對焦... :x

佢基本上係一隻cheap貓.......即係.......
係人佢都跟 係人摸佢都會怪叫 係人都可以抱 除非佢玩high左
否則伸手俾佢 佢一定會用個頭鑽你.....佢又鐘意呻醋
我地摸搞B既時候 如果俾佢見到 你用邊隻手摸搞B 佢就用個頭鑽你果隻手....吹漲....

佢有時會玩到好high 佢一開左hyper-mode之後就會....
1. 玩穿梭喪跑...由廳跑去書房 再跑返出廳 一直來回..
2. 你行近佢 佢就會勁跑開 以為你同佢玩追逐遊戲..=.=
3. 會伏擊搞B 失驚無神弓身然後跑過去搞B前面再急停...
不過.....最搞笑既係因為我屋企係磚地 所以佢每次急停 or 急轉彎既時候都會...
收掣不及.........地上滑行... :
4. 此時你伸手俾佢 佢唔會用頭鑽你 只會用兩隻手捉你隻手埋去 然後咬你...
(不過佢唔係真咬既....)[/quote]

呢 D 色既貓通常都係親人D.  :em04:
===