藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 加菲 Melody
打印 上一主題 下一主題

我家一位新成員同大家打招呼 [複製鏈接]

[quote:859175be62="女"]多謝咁多位鄰居0既支持, 我今晚就入院啦, bb明早出世, 出院後才報告最新情況。[/quote]

加油!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:beef0d46b7="Jess&Burns"][quote:beef0d46b7="Sure Win"]個bb好靚女呀! :em04:
第日有機會帶埋我個女同你個女比較下先
佢出世時既體重Billy已講.

P女 唔好緊張 放鬆 我支持你...
加油...努力... [/quote]

公喜 又有 bb 出世. 真開心 ~

sure win:   你個頭像個樣.. 激似billy 喎.:shock:[/quote]

唉! 好多人都係咁講!! :poor:

[quote:70eea7af40="女"]多謝咁多位鄰居0既支持, 我今晚就入院啦, bb明早出世, 出院後才報告最新情況。[/quote]

點解咁準時就入院 你已經有準備要生0既蹟像咩?

[quote:ab9282dddf="Sure Win"][quote:ab9282dddf="Jess&Burns"][quote:ab9282dddf="Sure Win"]個bb好靚女呀! :em04:

sure win:   你個頭像個樣.. 激似billy 喎.:shock:[/quote]

唉! 好多人都係咁講!! :poor:[/quote]

BB細個似老豆, 大個先靚女呀, 真架!

因為我個係超級BB, 所以醫生建議開刀lor

[quote:bf580f424e="Sure Win"][quote:bf580f424e="女"]多謝咁多位鄰居0既支持, 我今晚就入院啦, bb明早出世, 出院後才報告最新情況。[/quote]

點解咁準時就入院 你已經有準備要生0既蹟像咩?[/quote]

[quote:c62478c3d3="女"][quote:c62478c3d3="Sure Win"][quote:c62478c3d3="Jess&Burns"][quote:c62478c3d3="Sure Win"]個bb好靚女呀! :em04:

唉! 好多人都係咁講!! :poor:[/quote]

BB細個似老豆, 大個先靚女呀, 真架![/quote]

點解要似老豆 大個先靚女 唔通似媽咪 就唔靚女? :em18:

[quote:dcb95de235="Jess&Burns"][quote:dcb95de235="Sure Win"]個bb好靚女呀! :em04:

好彩個女似我姐.... :yeah:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:1fa246ac1a="Billy"][quote:1fa246ac1a="Jess&Burns"][quote:1fa246ac1a="Sure Win"]個bb好靚女呀! :em04:

好彩個女似我姐.... :yeah:[/quote]
你係咪打漏左個字呀?...哈哈...哈哈...哈哈 :
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

BB回家後太忙碌現在BB睡了先有時間上網. :nowords:
現在P女應該生了先祝妳母子/女平安
我BB出院時 pat pat 有D紅所以星期一都要回法國醫院兒科覆診到時有緣可能會見到面 ops:
Sure Win: 好呀!有機會同你個女比較下先 ops:

[quote:9ed892a808="加菲 & Melody"]BB回家後太忙碌現在BB睡了先有時間上網. :nowords:
現在P女應該生了先祝妳母子/女平安
我BB出院時 pat pat 有D紅所以星期一都要回法國醫院兒科覆診到時有緣可能會見到面 ops:
Sure Win: 好呀!有機會同你個女比較下先 ops:[/quote]

係呀真正超級忙碌架....
做過不停重要係廿四小時果隻. :dead:
頂個多月就會好d架喇.
大家都要好好努力呀....
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]