藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2890|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

開張大吉... [複製鏈接]

開左喇....開左喇.....
大家踴躍發言啦 好開心....

由細到大都怕狗狗 有諗過假如自己可以唔驚狗就好喇!!
終於我都克服到 而家仲養埋狗狗.....養狗狗真係一件好幸福ge事.... :yeah:

唔單止養狗狗可以一齊傾計 養其他動物都可以0架....

公喜 公喜.
終於都開到了.

到底你隻比比幾時先返到你屋企架?
===

[quote:496351f266="Jess&Burns"]公喜 公喜.
終於都開到了.

到底你隻比比幾時先返到你屋企架?[/quote]

下個月頭等佢打埋第二針 過年左右我地一家團聚喇....
:yeah: 今個星期日我可以見到佢 好開心.....

Hello all !!

My pets are two Bunnies ar Hehe ...
大眼

congratulation!!
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

見到啦見到啦...好野 !

[quote:abfeb0d07b="Tomato"][quote:abfeb0d07b="Jess&Burns"]公喜 公喜.
終於都開到了.

到底你隻比比幾時先返到你屋企架?[/quote]

下個月頭等佢打埋第二針 過年左右我地一家團聚喇....
:yeah: 今個星期日我可以見到佢 好開心..... [/quote]乜你養狗呀,你...可以養狗...恭喜晒!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

到時我想睇下你隻狗狗呀
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

等佢打埋針先 過年就返屋企喇~~
打埋針沖埋涼 有個香香ge身體比大家接觸....呵呵呵~~
尋晚佢返左屋企過左一晚 簡直natural high 不過佢無吠過....
所以聽到狗吠唔關我事0架....哈哈哈~~