藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1788|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

做左版主都吾知 [複製鏈接]

hales大人,

為何我做左版主都吾知o既? :?:

我想有貓貓仔用貓貓女便足夠了! 喵~~

因為本人並不如各位心目中般”近” :em05: ,只是平時有idea給各位參考,所以給些意見吧了!

另外,本人之網頁upgrade時,因有些別的問題出現 :? ,所以仍在補救當中。今晚仍要試試。放心網站會如常運作的。

Re: 做左版主都吾知

[quote:b3c19906e7="Jeffrey & Shirley"]hales大人,

為何我做左版主都吾知o既? :?:

我想有貓貓仔用貓貓女便足夠了! 喵~~

因為本人並不如各位心目中般”近” :em05: ,只是平時有idea給各位參考,所以給些意見吧了!

另外,本人之網頁upgrade時,因有些別的問題出現 :? ,所以仍在補救當中。今晚仍要試試。放心網站會如常運作的。

[/quote]
哈~~~~呢d係hales o既風格....
千奇唔好話離我地遠呀...我地好近架... :mrgreen:

喵~
Jeffrey & Shirley 真係太謙啦....正所謂腦海無岸 小貓貓尚在學習中 今後還請各位多多指教 共同研究..........(下略一千字)......為我o地未來o既安樂窩..藍澄灣....努力!!....傻貓貓上。
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

唔怕啦!大家互相幫助
我係隱形人  :em19:

[quote:c9738bfb4f="wicyh"]唔怕啦!大家互相幫助[/quote]

係囉 ~
唔一定要識好多野
最緊要係得閒上下來 管理下d message 就得