藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2800|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

大隻佬 [複製鏈接]

我今日睇[大隻佬]好好睇冇冷場題材新穎但最意料不到呢套片幾血腥好嚇人完全唔適合細路仔睇.重有張芝好靚女呀.

我而家落去睇九點半..番黎同你地分享下先....
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

我都睇左 確實係好好睇 仲好有節理添 有些位仲幾好笑呀  
藍澄藍澄我愛你

Re: 大隻佬

[quote:9647db83bc="AgnesSarah"]我今日睇[大隻佬]好好睇冇冷場題材新穎但最意料不到呢套片幾血腥好嚇人完全唔適合細路仔睇.重有張芝好靚女呀.[/quote]
我都想睇,好似個故仔幾特別
off topic
我覺得張芝以前靚過依家多多聲
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

唉.... 栢芝因為現在太瘦了 反而仲唔好睇呀 我老公都係咁話. :roll:
藍澄藍澄我愛你

如果佢能夠肥番就好啦因為我都幾鍾意睇佢做戲有演技又靚女.

張小姐... oh.. no...

tatoo foul lang smoking 第三者 自以為是 喪 隨便 黑社會...真係乜都齊....^_^||

講演技 真係好多人都好過佢....

佢的新聞 完全令我投入唔到佢既角色.....
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

[quote:20919fead6="Crystal"]我都睇左 確實係好好睇 仲好有節理添 有些位仲幾好笑呀  [/quote]

你哋d口味同我d同事真係好唔同,我聽咗四個同事講都話唔好睇,唔知佢講咩,好血腥...

真的一樣米養百樣人 :em12:

[quote:6f86c0c5f9="Agnes&Henry"]張小姐... oh.. no...

tatoo foul lang smoking 第三者 自以為是 喪 隨便 黑社會...真係乜都齊....^_^||

講演技 真係好多人都好過佢....

佢的新聞 完全令我投入唔到佢既角色.....[/quote]

我覺得張小姐扮癲係想麻醉自己係感情路上既創傷............

本來我對呢套戲一d興趣都冇.........不過你地講到大隻佬咁好睇.......攪到我都想睇