藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4361|回復: 13
打印 上一主題 下一主題

有冇男仔要查粉 [複製鏈接]

其實你,或者你的男朋友或老公,會否好脂整架,
例如去街,要吹頭,jel 頭....,唔比人掂個頭架,
著衫褲,好講夠......。
記得早排去影結婚相,個女仔要我查粉,......嘩,我同佢死個,基佬咩?查粉!
要我Pat...野上塊面,oh no....... :em18:

我以前讀書有一個日本交換生.. 佢堂眉.... 整齊過女仔... "抆"眉同畫眉佢都有做... 但係又幾好睇嫁喎......

查左粉靚仔d麻...... 會fine tune你的面色同skin texture....
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

要吹頭,gel 頭 就有 因為我個頭唔gel 唔得 好似個頭盔咁
茶粉..........oh no!!
我係隱形人  :em19:

[quote:c97ee8490c="wicyh"]要吹頭,gel 頭 就有 因為我個頭唔gel 唔得 好似個頭盔咁
茶粉..........oh no!![/quote]

頭盔????? :em08: 點架.....好攪野!!

[quote:a401457d78="dick&queenie"][quote:a401457d78="wicyh"]要吹頭,gel 頭 就有 因為我個頭唔gel 唔得 好似個頭盔咁

頭盔????? :em08: 點架.....好攪野!![/quote]

頭髮蓬鬆 :|

Re: 有冇男仔要查粉

[quote:e334e4a00b="dick&queenie"]其實你,或者你的男朋友或老公,會否好脂整架,
例如去街,要吹頭,jel 頭....,唔比人掂個頭架,
著衫褲,好講夠......。
記得早排去影結婚相,個女仔要我查粉,......嘩,我同佢死個,基佬咩?查粉!
要我Pat...野上塊面,oh no....... :em18:[/quote]

如果你去影結婚相 都一定要搽粉咖喇...

[quote:8b12a03598="wicyh"][quote:8b12a03598="dick&queenie"][quote:8b12a03598="wicyh"]要吹頭,gel 頭 就有 因為我個頭唔gel 唔得 好似個頭盔咁

頭盔????? :em08: 點架.....好攪野!![/quote]

頭髮蓬鬆 :|[/quote]
我中學時期有一個同學佢既髮型真係好頭盔
有幾吋厚 又長又多又亂..成日俾人話睇睇響個頭入面會唔會有烏蠅飛出黎..

所以唔可以留長頭髮 :em05:

當日我真係冇查到......影出來咪又係咁.....
but 影結婚相個sale好唔順咁.....may be gain 唔到我 100蚊掛
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:47508d4c1c="dick&queenie"]當日我真係冇查到......影出來咪又係咁.....
but 影結婚相個sale好唔順咁.....may be gain 唔到我 100蚊掛[/quote]
100蚊幫你整就好心俾人賺嘛...... :em12:
結婚都係洗好多錢 唔好差在100幾十到時後悔當日做得唔夠正就... :em12:
其實你覺得冇搽都 影出黎又係咁但係你都冇搽 又點知道影出黎
會唔會勁爆靚仔好多呢?  :em12:  :em12:  :em12:  :em12:

以我影相既經驗話我知 有整 同冇整 係勁爆差好遠 特別係
室內光更明顯