藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3876|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

元氣壽司宴 ~ 30 Nov 2006 [複製鏈接]

31度 Only Once in Three Years ...... 人氣擁有 So Irresistible! ~~~~~~ 元氣會員大招募係明晚截止.

請問大家有沒有興趣一齊食"元氣"壽司呀? :em19:
日期: 2006年11月30日 (星期四)
地點: 葵芳新都會廣場二樓251-255舖.

如果各位街坊有興趣一齊去食"元氣"壽司 請明天致電 2893 3087 KITTY 洽 再約時間等候. :yeah:  :yeah: :yeah:

幾點食呀?我9點做愚家喎!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

重未給完印呀?
===

[quote:4f11d19599="Jess&Burns"]重未給完印呀?[/quote]

妳有冇多呀?(幫人問) ops:
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

[quote:917e8c5016="Robert"][quote:917e8c5016="Jess&Burns"]重未給完印呀?[/quote]

妳有冇多呀?(幫人問) ops:[/quote]

可唔可以合併架???
我有2個....

頭先經過~ 有幾十人排隊喎~ :em18:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:b12bc47975="Robert"][quote:b12bc47975="Jess&Burns"]重未給完印呀?[/quote]

妳有冇多呀?(幫人問) ops:[/quote]

我給完好耐lu
有興趣的朋友 可以bid 返張.

http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b5324755
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1112737107
http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b5299974
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1112804330
===

[quote:e05bcd555f="~ Man & Agnes ~"]
可唔可以合併架???
我有2個....[/quote]

已經搞掂哂!係可以合併既,但係最多合併兩張印花咭。

[quote:e05bcd555f="dracula"]頭先經過~ 有幾十人排隊喎~ :em18:[/quote]

所以我地買外賣番RC食,不過都要由七點排到八點三,先至可以拎走! :dead:
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

30號晚我哋去咗葵芳分店 堂食排 3行幾 而外賣排 2行幾 好瘋狂呀! 好似唔駛錢咁!

幫手排隊幾位真係夠義氣 真係有點唔好意思  :nowords:  :nowords:  :nowords:  藉此特別要表揚 xobert 佢好唔話得 四處尋"花". :detective

其實我只欠 (7個) 印花啫! 職員說最多只可以 2 張印花咭合併 如果你哋併到就盡快交申請表 下星期五(12月8日) 係 last day
我已係12月1日晚交表.
h:

終於一次攪掂晒啦! 3年可享九折優惠 (即免加一).  如果邊位街坊有需要 可以隨時 call 或者 pm 我哋喎!
  :em19: