藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman
打印 上一主題 下一主題

Christmax/除夕 Party! [複製鏈接]

[quote:b678782182="Jess&Burns"]分兩組. 玩遊戲王. 玩15/16[/quote]

玩遊戲,

詳細內容請與活動總策劃人草蛇聯絡!電話係1458 9394 :mrgreen:
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

[quote:d4e8adafe1="Robert"][quote:d4e8adafe1="dracula"]eddy 表演飛撲啦~[/quote]

場地既空間所限,我諗叫領隊表演倒掛還可以,要表演eddy 式飛撲可能唔夠喎!陣間佢加插埋建威式空手道撲救就更加幣! :!:[/quote]

打開個窗就會多好多空間~
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:bd96877c29="dracula"][quote:bd96877c29="Robert"][quote:bd96877c29="dracula"]eddy 表演飛撲啦~[/quote]

場地既空間所限,我諗叫領隊表演倒掛還可以,要表演eddy 式飛撲可能唔夠喎!陣間佢加插埋建威式空手道撲救就更加幣! :!:[/quote]

打開個窗就會多好多空間~[/quote]

但係你個窗係向住一座迴旋處播,怕唔怕影響樓價架? :?:

亞領隊,你睇完之後,點解唔俾o的意見或者方向我地既? :?:

就讓大家發揮創意,天馬行空,總有一日理想實現!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:9136032e05="grassman"]就讓大家發揮創意,天馬行空,總有一日理想實現![/quote]

你意思係...交換禮物、同草孩玩、領隊表演倒掛、eddy 表演飛撲(加插埋健威式空手道撲救)、分兩組︰玩遊戲王同埋玩15/16...等等,都會加料落去今次既活動裏面?
領隊,你好犀利呀!  :face13:

[quote:0fda7e7f42="Robert"][quote:0fda7e7f42="grassman"]就讓大家發揮創意,天馬行空,總有一日理想實現![/quote]

你意思係...交換禮物、同草孩玩、領隊表演倒掛、eddy 表演飛撲(加插埋健威式空手道撲救)、分兩組︰玩遊戲王同埋玩15/16...等等,都會加料落去今次既活動裏面?
領隊,你好犀利呀!  :face13:[/quote]

仲有伯爵表演吸血... :em07:
Rambler Crest Soccer Club

[quote:d348aaa9a4="Eddy Lam"]

仲有伯爵表演吸血... :em07:[/quote]

但係佢哩排冇玩吸血,改左玩地雷播!違禁品可唔可以玩架? :?:

有冇 d 新奇刺激好玩o既o野呀?? :?:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:a4efd03bbb="dracula"]有冇 d 新奇刺激好玩o既o野呀?? :?:[/quote]

你帶新女朋友黎,我地咪有得玩囉!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!