藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Eddy Lam
打印 上一主題 下一主題

學下泊車 [複製鏈接]

[quote:d93763b604="grassman"][quote:d93763b604="肥度"]玩完細車..仲有架長d 既車玩架喎...嗰隻就難好多[/quote]

http://www.playforyourclub.com/parking.php?15069[/quote]

yup ! 就係佢啦

[quote:7f091e0f7a="肥度"][quote:7f091e0f7a="grassman"][quote:7f091e0f7a="肥度"]玩完細車..仲有架長d 既車玩架喎...嗰隻就難好多[/quote]

http://www.playforyourclub.com/parking.php?15069[/quote]

yup ! 就係佢啦[/quote]

好多次失敗後,終於成功!

93.9
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:a910be29e4="grassman"]好多次失敗後,終於成功!

93.9[/quote]

93.9咁勁 我都係失敗左好多次先成功 但要用成140幾秒... ops:

我見最top個用左30幾秒就完成 真在太利害喇.
Rambler Crest Soccer Club

佢6秒泊完一架車,恐怖!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!