藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman
打印 上一主題 下一主題

熱烈祝賀網主伉儷結婚週年快樂! [複製鏈接]

對唔住 好耐無上網......多謝咁多位鄰居......
其實結o左婚一年 除o左由香港島搬o左o黎新界之外
最大o既改變係人o地叫你"咩"太o既時候 要學識應佢 which is 我到依家都唔係做得幾好
h:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:8a1ca82bf0="Jeffrey & Shirley"][quote:8a1ca82bf0="grassman"]又一年了,好多事還未發生,但大家仍然期望會很快發生!

烈祝賀網主伉儷結婚週年快樂!  

百年好合,水到渠成! :mrgreen:[/quote]

草人你定時定候出既 post,令我想起 "亞視" 既 "當年今日"。 :

你真係好有心。 :em11:

Anyway,祝 網主伉儷 白頭到老。 [/quote]
多晒草人o既當年今日 真係你唔提我都差d唔記得
又多晒Jeffrey o既白頭到老...係呀 近排係開始有幾條白頭髮...

Sorry 其實...我已經...離o左............題...
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的