藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman
打印 上一主題 下一主題

熱烈祝賀網主伉儷結婚週年快樂! [複製鏈接]

繼百發百中、一擊即中之後,再黎多個 "一摘千金"。

[quote:7996810ea3="grassman"][quote:7996810ea3="Jeffrey & Shirley"]繼百發百中、一擊即中之後,再黎多個 "一摘千金"。[/quote]

回敬"猴子偷桃" :zdevil:[/quote]
可吾可以細細聲話比我知,偷邊個既桃呀? :

[quote:b6f2c8264c="grassman"][quote:b6f2c8264c="Jeffrey & Shirley"]可吾可以細細聲話比我知,偷邊個既桃呀? :[/quote]

題目係"熱祝賀網主伉儷結婚週年快樂!"

E...好衰o架,唔講啦....自己諗啦!  [/quote]
e..好衰o架!講d又吾講d,引死人啦!
不如再細細聲,講多少少啦!
其實係網主.....烈 (乜野)... (會)快樂 o姐!

[quote:73ae702390="grassman"]又一年了,好多事還未發生,但大家仍然期望會很快發生!

烈祝賀網主伉儷結婚週年快樂!  

百年好合,水到渠成! :mrgreen:[/quote]

草人你定時定候出既 post,令我想起 "亞視" 既 "當年今日"。 :

你真係好有心。 :em11:

Anyway,祝 網主伉儷 白頭到老。