藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman
打印 上一主題 下一主題

熱烈祝賀網主伉儷結婚週年快樂! [複製鏈接]

繼百發百中、一擊即中之後,再黎多個 "一摘千金"。

[quote:3d7c2e4253="Jeffrey & Shirley"]繼百發百中、一擊即中之後,再黎多個 "一摘千金"。[/quote]

回敬"猴子偷桃" :zdevil:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:7996810ea3="grassman"][quote:7996810ea3="Jeffrey & Shirley"]繼百發百中、一擊即中之後,再黎多個 "一摘千金"。[/quote]

回敬"猴子偷桃" :zdevil:[/quote]
可吾可以細細聲話比我知,偷邊個既桃呀? :

[quote:5844eac644="Jeffrey & Shirley"]可吾可以細細聲話比我知,偷邊個既桃呀? :[/quote]

題目係"熱祝賀網主伉儷結婚週年快樂!"

E...好衰o架,唔講啦....自己諗啦!  
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:b6f2c8264c="grassman"][quote:b6f2c8264c="Jeffrey & Shirley"]可吾可以細細聲話比我知,偷邊個既桃呀? :[/quote]

E...好衰o架,唔講啦....自己諗啦!  [/quote]
e..好衰o架!講d又吾講d,引死人啦!
不如再細細聲,講多少少啦!
其實係網主.....烈 (乜野)... (會)快樂 o姐!

[quote:31a68589b4="Jeffrey & Shirley"][quote:31a68589b4="grassman"][quote:31a68589b4="Jeffrey & Shirley"]可吾可以細細聲話比我知,偷邊個既桃呀? :[/quote]

E...好衰o架,唔講啦....自己諗啦!  [/quote]
e..好衰o架!講d又吾講d,引死人啦!
不如再細細聲,講多少少啦!
其實係網主.....烈 (乜野)... (會)快樂 o姐! [/quote]

兩條麻甩佬O係度扮美少女,真係好核突! :em15:
離哂題,因住蕃茄俾警告你地呀!

祝網主伉儷永永遠遠恩恩愛愛! :mrgreen:
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

話咁易又一年~ 祝結婚週年快樂!!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

對唔住 好耐無上網......多謝咁多位鄰居......
其實結o左婚一年 除o左由香港島搬o左o黎新界之外
最大o既改變係人o地叫你"咩"太o既時候 要學識應佢 which is 我到依家都唔係做得幾好
h:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

恭喜恭喜!  恭喜一擊即中! 恭喜百發百中!  飲杯!!:em19:
見過鬼就唔怕黑啦~

Re: 熱烈祝賀網主伉儷結婚週年快樂!

[quote:b99bbcc4aa="wychan"]

咁即係呢.... 一擊之中有好多個百發既...

又或者係佢好多次百發之中 有意無意之中俾佢一擊即中...

總之晚晚十五 十六 唔玩唔舒服... :em12:[/quote]

係咪即係"散彈槍"咁呀?? 好勁呀~ :em04:
見過鬼就唔怕黑啦~