藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Eddy Lam
打印 上一主題 下一主題

16-12-2006(六) 晚上6-8 葵芳林仕得 [複製鏈接]

佢地上次都一樣未齊人... 哈哈.
今晚精彩啦.
我地著橙色衫!!!!!

[quote:82b0d96b0e="EpSon"]佢地上次都一樣未齊人... 哈哈.
今晚精彩啦.
我地著橙色衫!!!!![/quote]

哈 領隊仲打俾我 叫我提你地著橙色衫 原來你同佢係心有靈犀... :em12:
Rambler Crest Soccer Club

噚日朝係大家樂撞到Vincent 佢話RC大敗3:7 聽講對手十分堅料 下次有機會
一定要會一會佢地先得.  :evil:

係ok... 但不是好勁. 有eddy的中場 會好好多...

[quote:177f74dd12="EpSon"]係ok... 但不是好勁. 有eddy的中場 會好好多...[/quote]

我好少踢中場個bor... :shock:

[quote:1d0a2baec9="EpSon"]係ok... 但不是好勁. 有eddy的時候踢中場的會好好多...[/quote]

:wink: 咁得吾得 ?

[quote:605397844b="Eddy Lam"][quote:605397844b="EpSon"]係ok... 但不是好勁. 有eddy的中場 會好好多...[/quote]

我好少踢中場個bor... :shock:[/quote]

我知你好少踢中場個"波"~
你多數踢前場個波 同埋接龍門個波嘛!
見過鬼就唔怕黑啦~