藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Eddy Lam
打印 上一主題 下一主題

16-12-2006(六) 晚上6-8 葵芳林仕得 [複製鏈接]

夠人喇~ 好想踢呀 不過冇計啦.

係呀 領隊 你擺係我度個波係上一場都踢唔見埋喇 你仲有冇波呀?
Rambler Crest Soccer Club

[quote:2eed4a5cc6="Eddy Lam"]係呀 領隊 你擺係我度個波係上一場都踢唔見埋喇 你仲有冇波呀?[/quote]

我有個唔係好圓o既波,但"足球係圓o既",為體驗呢個重要的理論,我會買個圓的。 :mrgreen:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:a709c0d513="Eddy Lam"]夠人喇~ 好想踢呀 不過冇計啦.

係呀 領隊 你擺係我度個波係上一場都踢唔見埋喇 你仲有冇波呀?[/quote]
我屋企都係呢日做冬呀,不過我都可以去,但應該要早d走啦。

16-12-2006(六)
晚上6-8 林仕得
對手: Epson fd

1. chee
2. Grassman
3. IVAN
4. Epson
5. Dennis
6. Dracula
7. Vincent
8. EpSon's friend [Dick]

TBC:
NG: Eddy Keane Stephen

好囉,有人換,Epson fd唔易對付的!

我到唔倒 但兩個fan到 有無問題呀 ??

晚上6-8 林仕得

1. chee
2. Grassman
3. IVAN
4. Epson
5. Dennis
6. Dracula
7. Vincent
9. Keane fan 1
10. Keane fan 2

TBC:
NG: Eddy Keane Stephen

搵多個幫手先

晚上6-8 林仕得

1. chee
2. Grassman
3. IVAN
4. Epson
5. Dennis
6. Dracula
7. Vincent
9. Keane fan 1
10. Keane fan 2
11. Dracula's friend

TBC:
NG: Eddy Keane Stephen[/quote]
見過鬼就唔怕黑啦~

似樣啦.... 聽日大家努力呀.
上次和到佢地 我地都算好彩. 今次算係我地主場 希望可以踼得更好.

[quote:334cf55c83="EpSon"]似樣啦.... 聽日大家努力呀.
上次和到佢地 我地都算好彩. 今次算係我地主場 希望可以踼得更好.[/quote]

唔係喎,上次佢地唔齊人,如果唔係我5分鐘就拉傷左,Stephen哥著錯鞋,上次應RC贏! :evil:

唉~ 兩次都同唔到Epson班friend踢添... :poor:

各師兄 拜託你地喇 努力呀!!!
Rambler Crest Soccer Club