藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: jimmykoko
打印 上一主題 下一主題

鮮風系統 [複製鏈接]

[quote:492ee6dc5e="kenykl"]Let me goto RC again this week to take a photo sin... kee....[/quote]

好!

你有氣有力既話就上埋我間屋影下相 XD

[quote:3dfa61924b="saga"][quote:3dfa61924b="kenykl"]Let me goto RC again this week to take a photo sin... kee....[/quote]

好!

你有氣有力既話就上埋我間屋影下相 XD[/quote]

可以入地盤???  入得o既話 我有氣力喎~ 我有好多o野想影呀~
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:958fa6fc74="dracula"]
可以入地盤???  入得o既話 我有氣力喎~ 我有好多o野想影呀~[/quote]

唔係人人入得架 XD

你無睇過 ken 坅Y屋入面影既相咩?

[quote:23ad195843="saga"][quote:23ad195843="dracula"]
可以入地盤???  入得o既話 我有氣力喎~ 我有好多o野想影呀~[/quote]

唔係人人入得架 XD

你無睇過 ken 坅Y屋入面影既相咩?[/quote]

我知呀~ 但係你地點解可以入o架??
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:2758bb8e6c="saga"][quote:2758bb8e6c="dracula"]

唔係人人入得架 XD

你無睇過 ken 坅Y屋入面影既相咩?[/quote]

我知呀~ 但係你地點解可以入o架??
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:248a09a007="dracula"]
我知呀~ 但係你地點解可以入o架??[/quote]

我唔入得呀
我係話 ken 得間既話 又有力 叫岍飢睄v咋 XD

[quote:73b1064859="saga"][quote:73b1064859="dracula"]
我知呀~ 但係你地點解可以入o架??[/quote]

我唔入得呀
我係話 ken 得間既話 又有力 叫岍飢睄v咋 XD[/quote]

oh~ 咁就要麻煩 ken 喇~~~  要比多 d 飯坉?行多十層都有氣力~
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:87eab9606e="dracula"]

oh~ 咁就要麻煩 ken 喇~~~  要比多 d 飯坉?行多十層都有氣力~[/quote]

我都係講下o者
邊好意思麻煩?XDDDD

:em02:
鮮風系統只會出風不會漏冷氣但可能會影響室內温度所以開冷氣時最好關上鮮風系統鮮風系統會有開關因會用自己單位既電.
(資料由發展商提供)

[quote:55291b85e3="Solskjaer"]:em02:
鮮風系統只會出風不會漏冷氣但可能會影響室內温度所以開冷氣時最好關上鮮風系統鮮風系統會有開關因會用自己單位既電.
(資料由發展商提供)[/quote]

乜鮮風系統係用自己電既咩?   :em05:  :em05:   :em05:

呢d中央野唔係中央俾架咩?  :em13:  :em13:  :em13: