藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3962|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

Simply Description [複製鏈接]

討論男女問題...哈~
唔係單只愛情版 而係俾一個地方大家去討論男 and 女之間既問題 例如某
一些事件 事情 以男性既角度去睇 和以女性既角度去睇 個分別可以好大
的 這就是本版討論的題材了

男女大不同 係一本好暢銷既書 主要係講男女之間既關係.
男人來自火星 女人來自金星

而呢版 我想更進一步 就係可以講埋情人以外既男女關係. 如家庭角色 父母同子女呀咁.

我個網頁都有一 d 呢 d 既文章 或者我都慢慢 post 過黎同大家分享一下  

男女問題,有好多種,咁點介定...這個版的呎度去到邊先?
如果有個人入來問一些大人野....咁...比唔比post
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:f4e2326368="dick&queenie"]男女問題,有好多種,咁點介定...這個版的呎度去到邊先?
如果有個人入來問一些大人野....咁...比唔比post[/quote]

當然最後決定灌在 hales 大哥. 我本人既尺度 就係唔可以涉及淫褻 不雅 性騷擾同人身攻擊.

大人野 有好多種. 要be more specific 先可以決定. 大家唔戴有色眼鏡既 即使係閨房之樂 (譬如男女各自對呢個行為既睇法 婚前婚後)既問題 係本人既立場都係可以接受既.

我明白到呢度有教徒 所以都想知道下佢地既底線去到邊. 畢竟呢度係一個俾大家聚首一堂 交流既地方 絕對唔可以令人感到唔舒服. set 一個大家都可以接受到既尺度就最好喇~  

但我想重申 呢個版講既唔止係男女愛情甚或性既問題 而係講各式各樣既感情.
包括父女 母子 父子 母女 兄弟姊妹 同性異性朋友既相處之道~

[quote:3f4077d818="Ice"][ 呢個版講既唔止係男女愛情甚或性既問題 而係講各式各樣既感情.包括父女 母子 父子 母女 兄弟姊妹 同性異性朋友既相處之道~[/quote]

仲有同saga相處之道 :em12:

[quote:9431efd953="dick&queenie"][quote:9431efd953="Ice"][ 呢個版講既唔止係男女愛情甚或性既問題 而係講各式各樣既感情.包括父女 母子 父子 母女 兄弟姊妹 同性異性朋友既相處之道~[/quote]

仲有同saga相處之道 :em12:[/quote]

唔止 saga 一個架 你仲有同 queenie 啦 hales 大哥啦 bikbark 啦 wicyh 啦 wychan 啦等等數之不盡咁多個 rc 好版友既相處之道~  8)

[quote:9d83628785="Ice"][quote:9d83628785="dick&queenie"]男女問題,有好多種,咁點介定...這個版的呎度去到邊先?
如果有個人入來問一些大人野....咁...比唔比post[/quote]

當然最後決定灌在 hales 大哥. 我本人既尺度 就係唔可以涉及淫褻 不雅 性騷擾同人身攻擊.

大人野 有好多種. 要be more specific 先可以決定. 大家唔戴有色眼鏡既 即使係閨房之樂 (譬如男女各自對呢個行為既睇法 婚前婚後)既問題 係本人既立場都係可以接受既.

我明白到呢度有教徒 所以都想知道下佢地既底線去到邊. 畢竟呢度係一個俾大家聚首一堂 交流既地方 絕對唔可以令人感到唔舒服. set 一個大家都可以接受到既尺度就最好喇~  

但我想重申 呢個版講既唔止係男女愛情甚或性既問題 而係講各式各樣既感情.
包括父女 母子 父子 母女 兄弟姊妹 同性異性朋友既相處之道~[/quote]
這個當然由版主自由決定嘛....

[quote:b51b40bc22="hales"]
這個當然由版主自由決定嘛....[/quote]

咁始終 hales 先係呢度既大哥嘛~  

off topic:
hales 大哥 你個 signature 都真係............  :em17:

[quote:d0a3cd531e="Ice"][quote:d0a3cd531e="hales"]

off topic:
hales 大哥 你個 signature 都真係............  :em17:[/quote]
唔好咁講~~~
哥前哥後三分險...嘰嘰~
當然版主可以決定嘛....

個signature....金句黎咖...哈~

[quote:90f7d74f1a="hales"][quote:90f7d74f1a="Ice"][quote:90f7d74f1a="hales"]

off topic:
hales 大哥 你個 signature 都真係............  :em17:[/quote]
唔好咁講~~~
哥前哥後三分險...嘰嘰~
當然版主可以決定嘛....

個signature....金句黎咖...哈~[/quote]

多謝