藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2520|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

call機腰 [複製鏈接]

各位 請問有咩運動可以減去call機腰?
唔知係咪坐得多(當然要加埋食得多) 我後腰o個兩舊肉好鬼大舊
已經開始變成無腰o既狀況......
希望各位善心人士幫幫忙 提供減call機腰秘方.
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

真係要做運動等得喎....

我老公都有. 佢都無咩方法..而家佢做左一個月運動. 都好似無咩起色.

我都唔知點攪. 我自已無特別肥在腰位. 但成個身体有比例地漲大.
不知不覺間 這四個月重了5磅.. 除左d 衫覺得乍左之外 竟然無咩特別想減肥....( 我是不是已經盲目了?! )
===

最近玩過oto部 $ 7xxx 減肥機. 全身o的肉係度郁下郁下好過引.包括pat pat + 腰.
如果會所買番部黎玩.就好了.
自己就一定不會買..

都係o個句︰勤力o的玩個重身o的o既呼拉圈就會一定電 :em11:

我家有個呼拉圈長期放o係度,不過攞o黎玩o既次數就少之又少(寧願達係sofa食住雪糕睇電視 :em09: ),
所以條腰已經直左好耐,加埋現時個前腩,我已經有唔少牛仔褲唔o岩著,祇要條腩腰唔好快速咁向橫發展我就好安慰o羅~
:em09: