藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2099|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

天台棚架已經拆o左 不過...... [複製鏈接]

天台design有d怪 好似兩個龍門架 中間位置有舊綠色物體 總之好怪啦!

Re: 天台棚架已經拆o左 不過......

[quote:5382e820f9="gp"]天台design有d怪 好似兩個龍門架 中間位置有舊綠色物體 總之好怪啦![/quote]有冇相睇呀 :?:  :?:
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

呢d叫做藝術?! 太高深了,我唔係好識 :?:
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

sorry 我係搭車見到 所以無影想. 不過就算影o左 我都唔識post上o黎......因為我係電腦盲 ops: .

多口問句呀,有冇見到低層外牆個所謂裝飾設計呀?
唔知會唔會好阻礙視野呢??? :!:

只係一些一間間的東西 對景觀無影響
我係隱形人  :em19:

係呀! 個天台位兩枝柱好似龍門...我唔識design D野...

我地昨天又去左睇藍澄澄...嘻嘻...仲見到幾對couple添...
會唔會係你地呢? 差d上前相應喔...
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

Re: 天台棚架已經拆o左 不過......

[quote:36805dadde="gp"]天台design有d怪 好似兩個龍門架 中間位置有舊綠色物體 總之好怪啦![/quote]

我都見到123座天台已拆彭了................ 不過我是由葵芳運動場o個條行人天橋望過去.........所以睇得唔係好清楚.............

I have take some photo I try to post it here tonight.
:detective :detective :detective