藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 8272|回復: 17
打印 上一主題 下一主題

恆指插水! [複製鏈接]

未係住! 但你估係幾時? :detective
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

Re: 恆指插水!

[quote:44f47d1f2a="grassman"]未係住! 但你估係幾時? :detective[/quote]

創造神話人人入市既時候.
我覺得會係18400以上.
但係會高出18400幾多唔敢估.

1997年係16xxx插水
2000年就184xx插水
2006年會唔會過20000先插水呢???

我就過18000會先出一部份.
升得急就會出晒....
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

今日過左萬八~~~ :em09:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

未 咁 快 呀 ! 仲有工商銀行IPO … 我諗聖誕前會有一小插

升穿o左18000點喇~
Rambler Crest Soccer Club

現在的公司業績,更本支持唔到股票的價值,股值超賣,音樂盒的音樂已經開始!

本來已經驚驚地 比你地講下tim真係仲驚 今日放晒D港交所 唔洗再諗 :em05:

[quote:f97bb63f85="一家四口"]本來已經驚驚地 比你地講下tim真係仲驚 今日放晒D港交所 唔洗再諗 :em05:[/quote]

港交所又唔洗驚喎,有成交就有收入,上落都無乜所謂,最好就大上大落,你唔真係放左呀! :roll:

[quote:1388e3fb16="grassman"][quote:1388e3fb16="一家四口"]本來已經驚驚地 比你地講下tim真係仲驚 今日放晒D港交所 唔洗再諗 :em05:[/quote]

港交所又唔洗驚喎,有成交就有收入,上落都無乜所謂,最好就大上大落,你唔真係放左呀! :roll:[/quote]

真係放左架 呢幾個月都唔係點郁啦 成日都56個幾至58個幾 悶死 :roll: 初初都諗住呢輪咁多新股會有D衝擊 但係都失望 而家執少少 都好啦 :mrgreen: 。

又創新高!

港股創收市新高升129點     
11月 1日 星期三 16:40 更新

港股在金融類股份帶動下升至新高,尾市稍回,恒指收市報18453,升129點,成交387億元。

人民幣今早再創匯率改革以來新高,人民幣升值憧憬下,內地房地產股連續兩天揚升,本地的金融類股份亦造好,恒指一度升至18494歷史高位,雖然收市稍回,但亦是歷來最高的收市指數。