藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 6137|回復: 29
打印 上一主題 下一主題

Any letter from Hutchison? [複製鏈接]

I have received the letter from Hutchison in the end of September 03 regarding the recommedation to friend for purchasing RC. Do u receive that letter. If u recommend a new buyer to purchase RC before the end of October 03 u can get $10000 ... Any comment? :>  

I havn't.
我係隱形人  :em19:

I also haven't received this letter
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

I have received.
:detective :detective :detective

Re: Any letter from Hutchison?

[quote:1dd7b8ac14="waiwai12345"]I have received the letter from Hutchison in the end of September 03 regarding the recommedation to friend for purchasing RC. Do u receive that letter. If u recommend a new buyer to purchase RC before the end of October 03 u can get $10000 ... Any comment? :>  [/quote]

新聞之前有賣過呢個 promote

我有呀
早o的識就好啦
大家都有額外獎金

[quote:b4472edabb="KK & J"]我有呀
早o的識就好啦
大家都有額外獎金 [/quote]

係囉 ...
不過未買既人又未必上來呢度...

[quote:627ee3081a="saga"][quote:627ee3081a="KK & J"]我有呀
早o的識就好啦

係囉 ...
不過未買既人又未必上來呢度...[/quote]
最初決定買樓,會鎖定心水盤,再經互聯網搜索有關資料和到實地觀察(雖然看不到什麼),才決定買藍澄灣,所以我係未買藍澄灣時已經看到這個網站。
(更正message : 在"早o的識就好啦" 之前加多一句: 早o的有這個優惠就好啦)

所以各版主o既努力是無浪費,可能有o的人在旁觀察,然後再感受到大家o既熱誠而加入我o地o既大家庭,因為我是經這個途徑入來。(有點肉麻,打冷震) :mrgreen:

我自問不是活躍份子,但就很欣賞大家o既衝勁。

衷心向各版主及管理人員:說聲多謝! 努力! 加油! :em11:

[quote:a0ac4b9913="KK & J"]
最初決定買樓,會鎖定心水盤,再經互聯網搜索有關資料和到實地觀察(雖然看不到什麼),才決定買藍澄灣,所以我係未買藍澄灣時已經看到這個網站。
(更正message : 在"早o的識就好啦" 之前加多一句: 早o的有這個優惠就好啦)

所以各版主o既努力是無浪費,可能有o的人在旁觀察,然後再感受到大家o既熱誠而加入我o地o既大家庭,因為我是經這個途徑入來。(有點肉麻,打冷震) :mrgreen:

衷心向各版主及管理人員:說聲多謝! 努力! 加油! :em11:[/quote]

太好喇
你係睇完呢度 喜歡大家 再決定做我地鄰居
令人好鼓舞
:  :

[quote:ae51f6f532="KK & J"][quote:ae51f6f532="saga"][quote:ae51f6f532="KK & J"]我有呀
早o的識就好啦

係囉 ...
不過未買既人又未必上來呢度...[/quote]

衷心向各版主及管理人員:說聲多謝! 努力! 加油! :em11:[/quote]
錫晒你........ :em21: