藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 尹生
打印 上一主題 下一主題

請問你們平日有冇做開健身運動呢? [複製鏈接]

[quote:3ba2fd0b10="grassman"][quote:3ba2fd0b10="Jeffrey & Shirley"][quote:3ba2fd0b10="wychan"][quote:3ba2fd0b10="milk"]去會所跑步通常都跑半個鐘就走人喇,不過我都唔係時時落去! h:

做運動時的難題係個GYM靚仔比較少(甚至無),想做耐D都唔得! :dead:

p.s.:尹生你手臂好似有幅唐伯虎真跡咁播? :mrgreen:[/quote]

唔好意思 我依排唔係時時落去 :em12:[/quote]
不如約埋一齊落去做運動啦! :wink:[/quote]
落去唔洗做運動,企門口俾呀milk望住得架啦,唔好阻住D機![/quote]

:  :  :
Rambler Crest Soccer Club

Re: 請問你們平日有冇做開健身運動呢?

[quote:5d9fcc69ee="尹生"]平時有冇係健身室做下運動?

例如:跑步、舉重

邀請你們一同討論下平日的練習方法或做運動時的難題 [/quote]

做運動時的難題 :難以的起心肝..結果今個月只做了一次...

練習方法: 至少係gym room 留45 mins 因為要做夠30 mins才真正燒脂肪 :em04: ..

gym冇電視睇. :x .同冇靚仔 ops: ...視覺上的確冇乜吸引力..
:wink:

你落得少姐,我都未見過你!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:35de9c6f00="wychan"][quote:35de9c6f00="milk"]去會所跑步通常都跑半個鐘就走人喇,不過我都唔係時時落去! h:

做運動時的難題係個GYM靚仔比較少(甚至無),想做耐D都唔得! :dead: [/quote]
唔好意思 我依排唔係時時落去 :em12:[/quote]
好彩落去GYM ROOM 未曾見過你,如果唔係...我就一定要縮短我o既運動時間.............................................................................無眼睇...鬆人 :dead:
:em09:

[quote:6ab6ddd26c="grassman"]你落得少姐,我都未見過你![/quote]
:em15: 唔知醜!
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil: