藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: kitty Raymond
打印 上一主題 下一主題

秋季BBQ ~ 白石燒烤埸 [複製鏈接]

[quote:43d1ac4787="Jeffrey & Shirley"][quote:43d1ac4787="Billy"]我地一家三口當日都有節目喇.
你地玩得開心d啦. :em02:[/quote]
係吾係擺滿月酒呀?BB 咁快就一個月大啦! [/quote]
係喎!肥仔你仲未報名播! :em20:
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

[quote:691ca4cb98="Robert"][quote:691ca4cb98="Eddy Lam"]呢日要去飲 又去唔到喇...  :poor:

另外西貢有個地方叫"西貢繽紛樂園" 有得BBQ 仲有好多野玩 俾你地參考下啦:
http://www.pleasurewonderland.com/chi/main.html
http://singpao.com/20060917/feature/874822.html[/quote]

Eddy,唔好意思,唔記得唔該你潻! :em14:  :em14:  :em14:[/quote]

You are welcome la~  
Rambler Crest Soccer Club

歡迎所有認識或者未認識既鄰居參加!因為燒烤爐要預訂,所以要事前點人數,如果有興趣參加既鄰居請報名(如果選擇自己去既話,請在自己個名度加粒*,方便數o係藍澄灣小巴站出發既人數)︰

1 & 2 ) Kitty & Raymond(高爾夫球~球道)
3 & 4 ) Milk & Robert(高爾夫球~球道)
5 ) H&H(妳係咪同我地一齊o係藍澄灣小巴站等呀?)
6 & 7 ) Ice & Saga

歡迎所有認識或者未認識既鄰居參加!因為燒烤爐要預訂,所以要事前點人數,如果有興趣參加既鄰居請報名(如果選擇自己去既話,請在自己個名度加粒*,方便數o係藍澄灣小巴站出發既人數)︰

1 & 2 ) Kitty & Raymond(高爾夫球~球道)
3 & 4 ) Milk & Robert(高爾夫球~球道)
5 ) H&H(妳係咪同我地一齊o係藍澄灣小巴站等呀?)
6 & 7 ) Ice & Saga
8 & 9 ) Shirley & Jeffrey

我o地想請問大家係咪 ...... 大家已有節目 時間太迫近(不適合) 地點問題 抑或沒有興趣呢?   :?: :?:  :?: 好似沒有回應咁??   :em01: 比d意見啦! :x

現在至少都可以book一個爐 ... 不過多d人好玩d喎!  :em19:

係咪要set個deadline?  :?: 不如10月2日中午前 決定book爐 改期抑或取消 好嗎?

我無乜問題,照妳意思都OK! :wink:
:em09:

咁都好吖 :em11: !吾該晒! :wink:

[quote:bdb5b5e495="kitty&Raymond"]我o地想請問大家係咪 ...... 大家已有節目 時間太迫近(不適合) 地點問題 抑或沒有興趣呢?   :?: :?:  :?: 好似沒有回應咁??   :em01: 比d意見啦! :x

現在至少都可以book一個爐 ... 不過多d人好玩d喎!  :em19:

係咪要set個deadline?  :?: 不如10月2日中午前 決定book爐 改期抑或取消 好嗎?
[/quote]
後生女,妳唔駛咁心急喎!妳冇發覺以往攪活動既時候,好多鄰居都係o係最後階段先至報名o既咩?佢地係咁架啦!因為可能好多人要安排好自己既行程,先至黎報名,唔想放飛機姐;閱覽過呢段文章有成三十三位註冊會員,而以遊客身份既閱覽次數都有二百七十幾次(直至我出呢段文既時候),所以過埋呢個禮拜再睇點先啦,就算係十幾個人去都冇問題既!
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

[quote:55b0a5620e="Robert"]
1 & 2 ) Kitty & Raymond
3 & 4 ) Milk & Robert(高爾夫球~球道︰有冇人同我一齊玩)[/quote]

我都想打 golf 呀 但我唔識打.......... 咁侵唔侵我玩呀~  :face13:  
或者唔打 golf 我地可以放風箏  

其實呢 我最想就係返母校行下 哈哈   h:

乜你係越南難民咩?
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!