藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4007|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

你們相信塔羅牌嗎 ? [複製鏈接]

上星期五陪朋友睇塔羅牌 ! 佢講啲嘢都好準 !
JANICE :em11:

塔羅牌是一個不可重複(non-reproducible) 的占卜 好睇占卜師對隨機抽樣的演繹...

所以我唔信...

但是八字命理 則為較有系統的統計 可信性較大...

而鐡板神數真係準到嚇死你... :em07:
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

[quote:06fc9cfaf1="wychan"]塔羅牌是一個不可重複(non-reproducible) 的占卜 好睇占卜師對隨機抽樣的演繹...

所以我唔信...

而鐵板神數真係準到嚇死你... :em07:[/quote]
咁你係咪算過先至轉工呀? :
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

[quote:1c81d2ec2a="Robert"][quote:1c81d2ec2a="wychan"]塔羅牌是一個不可重複(non-reproducible) 的占卜 好睇占卜師對隨機抽樣的演繹...

所以我唔信...

而鐵板神數真係準到嚇死你... :em07:[/quote]
咁你係咪算過先至轉工呀? :[/quote]

係轉左工都俾佢算倒先至勁... :em14:
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

我7月係中環睇過 問左二條問題 都係半年度就知準唔準.
到時話比大家聽..

我今年六月都睇左八字....
:

[quote:1c7cc956da="MandyG室"]我7月係中環睇過 問左二條問題 都係半年度就知準唔準.
到時話比大家聽..

我今年六月都睇左八字....
:[/quote]

e!! 一年都o黎o緊 係時候話比我地聽準唔準喎~  :?:
見過鬼就唔怕黑啦~