藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4010|回復: 15
打印 上一主題 下一主題

短片分享 [複製鏈接]

在此特別感謝貓貓仔&貓貓女0既幫助:多謝

請開以下綱址:
  http://rcrest-tomato.mine.nu

呢個係放煙花0個晚 0係我屋企騎樓影出去的! (大家都知道我屋企係0係rc對面)雖然影唔到rc .......(我有一個鏡頭係移去影rc的)

我希望大家睇完呢段片可以知道:“rc真係可以睇到煙花0架” 而且rc比我屋企更近維港 所以第日0係rc 睇到0既煙花 應該會更大!!
大家又可以幻想一下 將來我地0係rc 睇煙花係點樣~~

load0既時間可能會頗長 請大家比耐性!!!又麻煩大家較光d來看 因為都幾黑!!!

在此再感謝貓貓仔&貓貓女的幫忙 :em14:  :em14:
仲有saga同hales的意見 謝謝 :em14:  :em14:

唔好意思,我..................................搵唔到邊度係藍澄
永遠愛著您 :em21: [/code]

都話黑0架啦...........
你見到隔火層嘛???????
影緊煙花時影唔到rc呀!個鏡頭唔夠大嘛 嘻嘻!

見唔見到酒店呢???

你現在住係無敵海景加煙花景,真正..... 如果冇左間酒店我就可以同你一樣... 但現在就... 唉
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

真係有遺憾0架..............你屋企遮晒嗎???????

[quote:a3942920eb="Tomato"]真係有遺憾0架..............你屋企遮晒嗎???????[/quote]

遮到絕.... 希望望上天可以見到d火光啦....

出年落會所睇啦!!!!

[quote:779b7c259f="Tomato"]出年落會所睇啦!!!! [/quote]

all together :em19:

um ~  
一齊帶另一半睇