藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Winnie the Pooh
打印 上一主題 下一主題

好緊張 [複製鏈接]

這仍天山雪蓮所製,用五獄甘泉、五月朝露,加入百毒草木,提煉七七四拾九年,在潤年雙春十五開封,再儲存至陰至寒之地,並配合草人心法,始得其效!

但礙於製作太復雜,所以有商人已經重新改變其成份及製作方法,大家可在各大商鋪買得之"萬應莪朮油"。
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:562f2ab57d="grassman"]這仍天山雪蓮所製,用五獄甘泉、五月朝露,加入百毒草木,提煉七七四拾九年,在潤年雙春十五開封,再儲存至陰至寒之地,並配合草人心法,始得其效!

但礙於製作太復雜,所以有商人已經重新改變其成份及製作方法,大家可在各大商鋪買得之"萬應莪朮油"。[/quote]

點用架??

Re: 好緊張

[quote:2a0d5bb58d="Billy"][quote:2a0d5bb58d="Billy"][quote:2a0d5bb58d="Billy"]

一時時啦.
尋晚最慘.
零晨十二點喊到四點.
冇覺好訓.[/quote]

個女今日又再半夜喊......  :em05: :dead:[/quote]

尋晚用左草人借出神油後.
果然使得. :em11:
由前晚喊足7個鍾減至尋晚只喊兩個鐘. :yeah:
希望今晚都work啦. :face13:

另外多謝草人作晚比我地o既意見.... [/quote]

尋晚唔知點解bb早左喊....
草人神油再顯神通. 又得左. :yeah:

bb晚晚都喊睇黎神油要用到bb兩三月大喇~~ :?
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

Billy 米袋都十分有效的,快D試下啦!

[quote:5ac25b7d94="Billy"][quote:5ac25b7d94="Billy"][quote:5ac25b7d94="Billy"][quote:5ac25b7d94="Billy"]

一時時啦.
尋晚最慘.
零晨十二點喊到四點.
冇覺好訓.[/quote]

個女今日又再半夜喊......  :em05: :dead:[/quote]

尋晚用左草人借出神油後.
果然使得. :em11:
由前晚喊足7個鍾減至尋晚只喊兩個鐘. :yeah:
希望今晚都work啦. :face13:

另外多謝草人作晚比我地o既意見.... [/quote]

尋晚唔知點解bb早左喊....
草人神油再顯神通. 又得左. :yeah:

bb晚晚都喊睇黎神油要用到bb兩三月大喇~~ :?[/quote]

點用架??  :em14:  :em14:  :em14:
仲有可唔可以影張神油相睇吓?? 我怕買错............
THANKS..........Billy & 草人...........

[quote:f483b7842d="grassman"]Billy 米袋都十分有效的,快D試下啦![/quote]

又係點用架??  :em14:  :em14:  :em14:

[quote:ee037197a5="Winnie the Pooh"][quote:ee037197a5="grassman"]Billy 米袋都十分有效的,快D試下啦![/quote]

又係點用架??  :em14:  :em14:  :em14:[/quote]

不如搵日一齊吹下水啦,因為字寫出黎如果表達不好,或者閱者會錯意,對BB唔好麻!而且有好多細微野,要長篇大論先長盡。

p.s. 米袋用黎壓心口的!

[quote:0acb3cc1de="Winnie the Pooh"]
仲有可唔可以影張神油相睇吓?? 我怕買错............
THANKS..........Billy & 草人...........[/quote]
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

[quote:9891441460="grassman"][quote:9891441460="Winnie the Pooh"]
THANKS..........Billy & 草人...........[/quote][/quote]

THANKS.........
係唔係搽肚仔呀??

[quote:9729f4bcaa="Winnie the Pooh"][quote:9729f4bcaa="grassman"][quote:9729f4bcaa="Winnie the Pooh"]
THANKS..........Billy & 草人...........[/quote][/quote]

THANKS.........
係唔係搽肚仔呀??[/quote]

唔係搽,係焗!