藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Winnie the Pooh
打印 上一主題 下一主題

好緊張 [複製鏈接]

Re: 好緊張

[quote:787ae09ca9="Winnie the Pooh"]9月18日就係預產期LA..........
好緊張.........[/quote]

唔好咁緊張啦
只要你諗住好快就可以見到BB 你就會冇咁緊張架啦

你地D係咩道理呀!

WTP,聽我講,
緊張D,著緊D,(亞媽咪就唔洗咁緊張),記住帶身份証! 要ready Anytime 去醫院!
緊張D,著緊D,記住帶相機,要入產房影BB相!
緊張D,著緊D,記住帶Notebook,醫院當Office!
緊張D,著緊D,記住叉足電話電池,準備用電話做電台!
緊張D,著緊D,記住操fit D,你要身兼菲傭、食Q、呀四!
緊張D,著緊D!
緊張D,著緊D!
緊張D,著緊D!..........
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:ef866d9205="Winnie the Pooh"]9月18日就係預產期LA..........

準媽咪或者準daddy都好,緊張實會有,不過,而家有時間訓覺就訓下覺,休息多D,唔係bb出左世,你地都會有排冇覺好訓架啦。

唔係嚇你,D BB最鐘意就係你想訓,佢就死都唔訓,你好得閒果時,佢地就走去訓。 :mrgreen:

[quote:63b8df5c21="一家四口"][quote:63b8df5c21="Winnie the Pooh"]9月18日就係預產期LA..........

準媽咪或者準daddy都好,緊張實會有,不過,而家有時間訓覺就訓下覺,休息多D,唔係bb出左世,你地都會有排冇覺好訓架啦。

唔係嚇你,D BB最鐘意就係你想訓,佢就死都唔訓,你好得閒果時,佢地就走去訓。 :mrgreen:[/quote]

:em05:  :em05:  :em05:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:4d38e64c3d="grassman"]你地D係咩道理呀!

WTP,聽我講,
緊張D,著緊D,(亞媽咪就唔洗咁緊張),記住帶身份証! 要ready Anytime 去醫院!
緊張D,著緊D,記住帶相機,要入產房影BB相!
緊張D,著緊D,記住帶Notebook,醫院當Office!
緊張D,著緊D,記住叉足電話電池,準備用電話做電台!
緊張D,著緊D,記住操fit D,你要身兼菲傭、食Q、呀四!
緊張D,著緊D!
緊張D,著緊D!
緊張D,著緊D!..........[/quote]

記住帶身份証! 要ready Anytime 去醫院!(已準備)
記住帶相機,要入產房影BB相! (已隋身)
記住帶Notebook,醫院當Office! (不需要)
記住叉足電話電池,準備用電話做電台! (知道)
記住操fit D,你要身兼菲傭、食Q、呀四! (已準備)

THANKS.........

[quote:81bd30914c="Billy"][quote:81bd30914c="一家四口"][quote:81bd30914c="Winnie the Pooh"]9月18日就係預產期LA..........

唔係嚇你,D BB最鐘意就係你想訓,佢就死都唔訓,你好得閒果時,佢地就走去訓。 :mrgreen:[/quote]

:em05:  :em05:  :em05:[/quote]

Billy 你個B女係唔係呀??

生命真係充滿估唔到o既事
好似明明計預產期 billy個b應該會遲出世過winnie the pooh個b
點知billy b又偷步搶先出閘 依家就變o左大過winnie b.
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:9ac667f59d="bikbark"]生命真係充滿估唔到o既事
好似明明計預產期 billy個b應該會遲出世過winnie the pooh個b
點知billy b又偷步搶先出閘 依家就變o左大過winnie b.[/quote]

出世計就係.
但如果計size就唔係.
我bb今日都係得2.67kg.
輕過d初生既... :em05:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:c47be8e87d="Winnie the Pooh"][quote:c47be8e87d="Billy"][quote:c47be8e87d="一家四口"][quote:c47be8e87d="Winnie the Pooh"]9月18日就係預產期LA..........

:em05:  :em05:  :em05:[/quote]

Billy 你個B女係唔係呀??[/quote]

一時時啦.
尋晚最慘.
零晨十二點喊到四點.
冇覺好訓.

[quote:a077873f31="Billy"][quote:a077873f31="bikbark"]生命真係充滿估唔到o既事
點知billy b又偷步搶先出閘 依家就變o左大過winnie b.[/quote]

出世計就係.
但如果計size就唔係.
我bb今日都係得2.67kg.
輕過d初生既... :em05:[/quote]

唔緊要啦好快就快高長大..........