藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 12316|回復: 43
打印 上一主題 下一主題

好緊張 [複製鏈接]

9月18日就係預產期LA..........
好緊張.........

Re: 好緊張

[quote:8023b61035="Winnie the Pooh"]9月18日就係預產期LA..........
好緊張.........[/quote]

加油呀!Winnie the Pooh,我地 o係精神上支持你地架! :yeah:
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

[quote:b0a9f0d193="Winnie the Pooh"]9月18日就係預產期LA..........

放鬆 !  
\'Blue\' :yeah: :yeah:

THANKS.................

我地一家三口都支持你架.
有咩唔明就問啦.....
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

真係會很緊張的,每日也會想,是不是今日呢?是不是今日呢? :idea:

但生產是ㄧ個過程,所以由有跡象到臨盤還有一段時間,所以都不用心慌慌的。

我那時中午入醫院,還走來走去看東看西,到了凌晨4:00才臨盤的。
:wink:

[quote:d35af4d907="Billy"]我地一家三口都支持你架.
有咩唔明就問啦.....[/quote]

知道.......... h:  h:  h:

[quote:beda388973="sunday"]真係會很緊張的,每日也會想,是不是今日呢?是不是今日呢? :idea:

但生產是ㄧ個過程,所以由有跡象到臨盤還有一段時間,所以都不用心慌慌的。

我那時中午入醫院,還走來走去看東看西,到了凌晨4:00才臨盤的。
:wink:[/quote]

EXACTLY............

[quote:f38bb42cc3="Winnie the Pooh"]9月18日就係預產期LA..........

不用緊張 !   :yeah: 放鬆啲 !  :yeah:
JANICE :em11:

唔使緊張~~~ relex ~~~~~

有無日日說底心情呀? 呢個係一個好難得既緊張機會.
要好好記得 留念.
===